Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Виконуючий обов’язки голови облради Сергій Тарашевський наполягає, що народні депутати Олексій Кайда, Олег Сиротюк і Едуард Леонов мають по два мандати – депутата Верховної Ради і депутата Тернопільської обласної ради. Це з’ясувалося, коли Центральна виборча комісія подала запит до обласної ради про надання протоколу сесії облради про складання цими особами депутатських повноважень. А такого документу – немає.

– Коли я попередньо розмістив інформацію, я вже маю сьогодні відповідь через Інтернет (саме «Тернопільский тиждень» оприлюднив цю інформацію з документальними підтвердженнями в статті Нардепи від Тернопільщини Кайда, Сиротюк і Лєонов дійсно не склали повноваження (документи). І, не повірите, Надал також,) я так розумію, що це відповідь від Олексія Петровича, ну типу, що я дурний, – розповів Сергій Тарашевський, - пише ЗЗ

Він також пояснює, що Кайда, Сиротюк і Леонов тільки написали заяви про дострокове складання повноважень. Відповідна депутатська комісія їх розглянула і рекомендувала, як цього вимагає закон про статус депутатів місцевих рад, заслухати ці заяви на сесії обласної ради. Чого зроблено не було.

– Я нагадаю, на сесії у листопаді Олексій Петрович склав із себе повноваження голови та пішов в зал голосувати за Хомінця Василя Петровича. Він вийшов з цієї зали як депутат, не склавши мандат. І ми його зараз бачимо у Верховній Раді. Але тільки суд може це питання вирішити  і сказати, чи все правильно зроблено. Я не є судом, але я бачу, що є певна проблематика, яка тримала введення тих самих депутатів, і попередніх. Тому що, коли ми піднімали з апаратом всю документацію, у нас тільки одне питання: «А є Іщенко? Нема». А хтось довів Іщенку (голова скандальної виборчої комісії – прим. авт.), дав протокол сесії, що вийшли такі то і такі то депутати. Давайте починати з цього. І потім виникає запитання, якщо два роки була робота навколо цього процесу, то чому були не заведені депутати. Невже важко було дати той самий протокол, невже важко було зробити ті чи інші дії, які зараз так інтенсивно форсуютья, – дивується перший заступник голови облради.

Ініціювати звернення до суду стосовно «двомандатства» трьох народних депутатів, на думку Сергія Тарашевського, має голова Верховної Ради, якщо, правда, буде вважати це за необхідне.

До речі, ВО «Свобода» із відповіддю на заяви виконуючого обов’язки голови облради не забарилась. У розповсюдженому сьогодні прес-службою обласної організації повідомленні Сергія Тарашевського «свободівці» називають некомпетентною людиною і ставлять під сумнів професійний рівень першого заступника голови обласної ради, який, начебто, займається пустослів’ям та розповсюджує неправдиву інформацію.

   

Олексій Кайда і Сергій Тарашевський

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #3 Світланка 01.02.2013 00:25
Але погодьтесь,пано ве журналісти-ваші статті про одних і тих же людей буквально на протязі декількох днів кардинально відрізняються одна від одної-то ви ніби прихвалите,а то ніби й обгадите:)Таке враження,що ви спеціально провокуєте читачів-у кого слабші нерви:)
Цитувати
 
 
+3 #2 ред.ТТ 31.01.2013 22:21
шкода, просто шкода таких людей, яким даєш можливість висловити свою думку на порталі, який читають в десятках країн світу, а воно під всіма матеріалами пише таку гидоту .. але, оскільки законодавство не порушуєте, і таке як ви маєте право на існування... існуйте... і далі паплюжте своїми поносами свою партію і своїх "богів"...
Цитувати
 
 
-3 #1 katya 31.01.2013 20:17
Альо! Редакція! У вас сайт працює на замовлення, як "повія"! Кого будете мочити і під кого будете стелитися завтра? Гидко від вашої "журналістики"! Видно, що без освіти! Журналістська етика вам не відома!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.