Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Альтернативні олімпіади, які викликали небувалий резонанс серед школярів-восьмикласників, освітян, заполонили медіапростір і навіть викликали жваве обговорення депутатів міської ради, повертаються.

Цього разу змагатимуться, в основному, десятикласники, і тему для них вибрано дуже відповідальну і не менш актуальну – наше файне місто Тернопіль.

− Завдання тернополезнавчої олімпіади формування в учнів яскравого, незабутнього образу «малої батьківщини», бажання залишитися в рідному місті  і служити на його благо і процвітання, ­− розповідає кореспонденту “0352.com.ua” директор центру науково-освітніх інновацій та моніторингу і незмінний голова оргкомітету альтернативних олімпіад Микола Николин.

­− Тернополезнавча олімпіада буде ще демократичнішою, ­− переконаний її співорганізатор, голова міського учнівського парламенту Василь Кирик, ­ − адже тільки для того, щоб зареєструватися, учням запропоновано 5 зручних для них способів, у тому числі вперше через “Facebook” і “Контакти”.

Авторами запитань для відбіркового кастингу, який проходитиме як дружня співбесіда у невеликих (по 5-8 чоловік) групах учасників, та членами журі будуть не тільки вже визнані освітянською громадою експерти, а й члени нещодавно створеного клубу обдарованих учнів. Переможця попередньої альтернативної олімпіади Олега Сорокового включено до оргкомітету.

Реєстрація вже майже завершилася. Поки що зголосилося до участі 112 старшокласників з 19 навчальних закладів міста.

На кастингу учнів очікують запитання на знання фактів з варіантами відповідей, на логічне мислення, творчі завдання (наприклад, розповісти про Тернопіль від імені когось із видатних його уродженців).

Унаслідок кастингу, який проходитиме кожного робочого дня з 4 до 13 лютого о 15 годині, визначаться 10 фіналістів, які через тиждень змагатимуться в Українському домі за 3 головні сюрпризні трофеї міського голови, повідомляє  0352.com.ua 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.