Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як телевізійники Надала на неправді  впіймали. 

Мер Тернополя Сергій Надал двічі дивується щодо однієї й тієї ж події і вдає, що раніше не знав про неї, повідомляє телеканал ІНТБ. На зустрічі з журналістами, яка відбулася 3 червня, він заявив, що про спорт-бар у Тернопільському Палаці спорту дізнався з інтернет-видань.

Сергій Надал, міський голова: «Я, якщо чесно, з інтернет-видань дізнаюся про якийсь спорт-бар, про проблеми, пов’язані з цим спорт-баром. Якщо цей бар там функціонує, то функціонує він там незаконно. Ніхто рішення на це та дозволу не давав».

Хоча про діяльність спорт-бару мер міста чи не вперше почув від журналіста телеканалу ІНТБ ще 24 травня на відкритті боксерського рингу. Саме тоді, поруч із вивіскою, з’явився і логотип партії, до якої належить міський голова.

Сергій Надал, міський голова (24 травня 2011 року): «Якщо чесно, я не встиг цього побачити. Напевно той, хто відкрив це спортивне кафе, є прихильником цієї партії – раз він вчепив. Це ж не є кафе, це є тимчасово – спеціально сьогодні там зробили такий майданчик, щоб гості, які приїхали в Тернопіль, мали можливість хоча б попити води або соку. А надалі приймемо рішення – потрібно воно чині».

Через тиждень знімальна група нашого каналу поїхала переконатися, чи дійсно бар був облаштований там тимчасово. Тоді ж і виник конфлікт – невідомі особи перешкоджали в роботі нашим журналістам. Редакція каналу звернулася у зв’язку з цим по допомогу до правоохоронців. Крім того, на наш сюжет зреагував депутат міської ради, написавши звернення на ім’я Сергія Надала. Проте мер дії народного обранця розкритикував.

Сергій Надал, міський голова: «Якщо реально депутат знає, що там працює бар, то я думаю, що депутат має бути прикладом законослухняності. Він повинен був першим звернутися чи в муніципальну поліцію і повідомити про цей факт, щоб розібралися, чи в правоохоронні органи. Туди звернутися і запитати: «Чому діє незаконна установа?»»

Петро Гринчишин, депутат міської ради: «Про існування спорт-бару в Палаці спорту я дізнався на засіданні комісії по контролю майном. І 24 травня на засіданні комісії було доручено управлінню комунальної власності та управлінню муніципальної поліції розібратися, ким захоплене приміщення, хто дозволив відкрити бар у Палаці спорту. Відповідно, муніципальна поліція та управління комунальної власності мали доповісти про це порушення. Лише 3 червня я звернувся до міського голови з депутатським запитом, щоб він надав документи, які підтверджують право дозволу на торгівлю. До цього часу документів не отримав, але строки ще не збігли. Але я вважаю, що керівник муніципальної поліції та керівник управління комунальної власності мали інформувати міського голову про те, що депутати 24 травня піднімали проблему відкриття бару в Палаці спорту».

ІНТБ

 

Коментарі  

 
+3 #1 саша 11.06.2011 09:14
воно і видно по роботі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.