Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чергові вибори у Тернополі відбулися спокійно. Всі тернополяни, які завітали на дільниці віддати свій голос за обраного кандидата, зробили це без перешкод:

«Я хотіла йти на вибори. Все добре організовано. Але явка маленька – людей немає. Не було ніяких перешкод».

«Все добре, просто, без перешкод, спокійно. Тобто ніяких конфліктів, ніяких проблемних ситуацій не було».

«Не було проблем. Немає черги, нічого. Все добре».

А от члени виборчих комісій з перешкодами все ж зіткнулися.

Олег Думич, голова дільничної виборчої комісії № 1070:

«Канцтоварами вони забезпечили. Вони не забезпечили транспортом. Тут получається, як кажуть, вибори на ентузіазмі членів ДВК. Раніше то виділялися якісь автомобілі, а так то голова попросив організувати доставку самим».

Не проголосували хіба ті виборці, зазначили голови дільничних комісій, які не мали паспорта або не впустили членів ДВК у помешкання під час голосування вдома. А от деякі тернополяни хотіли взяти участь в волевиявленні, незважаючи на те, що депутата обирали не в їхньому окрузі.

Лариса Семчишин, голова дільничної виборчої комісії № 1071:

«Люди взагалі цікаві приходять, дуже активні, що дуже хочуть проголосувати. Навіть був випадок, що з вулиці Симоненка прийшли чоловік і жінка, хотіли проголосувати. Але вони не знали, що вулиця Симоненка – не наш округ».

На виборчі дільниці 3-го лютого у Тернополі прийшло в основному старше покоління. Молодь із бюлетенями в руках у цей день була рідкісним явищем. За даними голів комісій, загалом проголосувало близько 20-ти відсотків виборців.

Олег Думич, голова дільничної виборчої комісії № 1070:

«Молоде покоління не голосує, бо воно не знає, що може допомогти йому депутат, йому байдуже, як кажуть, що біля нього проходить – не асфальтовані дороги і т.д.».

У результаті голосування на всіх виборчих дільницях перемогу здобув Михайло Сиротюк. Відтепер він працюватиме депутатом на 27 окрузі Тернополя і займатиме місце Михайла Головка у міській раді, нагадує ІНТБ

 

Коментарі  

 
+2 #1 Алік Грек 05.02.2013 00:33
"На виборчі дільниці 3-го лютого у Тернополі прийшло в основному старше покоління". А я то думаю, що за дебіли могли проголосувати за цього деграданта в вишиванці. За його батечком "довічне" плаче за доведення до знищення КБ "Промінь" і заводу "Сатурн".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.