Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки нардепи-«свободівці» піаряться на телебаченні, а їхня молодіжка безкарно б’є профспілкових і лівих активістів, у Тернополі йде рутинна робота, пише ГАСЛО. У спокійній обстановці націоналісти здійснюють дерибан комунального майна за класичними неоліберальними рецептами. Влада Тернополя, очолювана мером-«свободівцем» Сергієм Надалом, доклала зусиль до розвалу житлово-комунального господарства, а тепер пропонує передати весь комплекс ЖКГ в приватні руки, шукаючи гідних «інвесторів», «спонсорів» та «господарів».

Своїми планами С.Надал поділився у відвертому інтерв’ю для журналу «Бизнес» від 4 лютого 2013 року : «Поки все це не буде в приватних руках і поки ми не вийдемо за рамки радянських стереотипів, позитивних змін чекати не варто. Ми вже 20 років живемо в ринкових умовах, а комунальне господарство залишилося ще з часів Радянського Союзу, і при цьому люди хочуть отримувати ідеальні послуги, але нічого за них не платити!».

Також він пишається тим, що «свободівці» «вперше в Україні зробили механізовану чистку вулиць»: «Машина хоч і дорога, але обходитися дешевше, ніж утримання великої кількості двірників. Коммунальное господарство має бути рентабельним, прибутковим, воно зобов’язане заробляти гроші». І, дійсно, навіщо зменшувати кількість чиновників, якщо можна звільнити двірників? (Як виявилось, звільнення двірників дозволило придбати не лише машину для прибирання снігу, але й… гарну машину для пересування засніженим містом!)

«Що стосується комунальних господарств, то моя позиція незмінна: поки це не буде приватна власність — порядку не буде», — твердить націоналіст. При цьому, звичайно, не говориться про те, що приватизація ЖКГ означатиме зростання тарифів і катастрофічне погіршення життя для незаможних у своїй більшості українців.

Цікаво, що з програми ВО «Свобода» пункт про реформування ЖКГ на ринкових засадах сором’язливо прибрали… Тим не менше, в Інтернеті не складно знайти попередні редакції програми. Чи варто казати, що декларації про забезпечення безкоштовної медицини і освіти – це фікція? Не сумнівайтеся, вони знайдуть аргументи для того, щоб передати і ці сфери найкращим представникам нації.

Кожен, хто виступить проти такої влади — обов’язково буде оголошений «зрадником нації». Якщо ви визнаєте свої помилки перед Партією, то, можливо, вам вдасться уникнути кривавої розправи.

Новітні піночети, подібно Віктору Януковичу розуміють: підтримувати антилюдську ідеологію вільного ринку можна лише тоталітарними методами та насильством,  резюмує ГАСЛО.

    

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.