Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пам’ятник Незалежності у Тернополі творитиме усе місто.

Міський голова Сергій Надал, науковці, архітектори та художники міста разом з журналістами обговорили умови проведення конкурсу та можливості встановлення пам’ятника Незалежності у місті.

«Конкурс ми проведемо не лише в Тернополі, а й на всеукраїнському рівні. Зберемо всі проекти, узагальнимо їх, відберемо найкращий. Результати представимо для оцінки тернополянам. Після цього розпочнемо будівництво. Наголошую, на спорудження пам’ятника Незалежності в Тернополі з міського бюджету не піде ні копійки. Міська влада виступить лише як організатор процесу, сам же пам’ятний знак Незалежності встановлять за кошти меценатів, які хочуть бачити його в місті, за допомогою свідомих тернополян, які можуть допомагати чи то ідеями, чи власною працею», - наголосив Сергій Надал.

Показати зразки пам’ятника Незалежності жителям міста планують уже 24 серпня цього року. Конкурс триватиме з 2 червня по 19 серпня.

«Ідеологія пам’ятника проста, - зазначив начальник управління культури та мистецтв Олександр Смик, - усвідомлення людьми того, що ми вже 20 років незалежні, що нам потрібно об’єднатися і всупереч тому, що все українське намагаються відсунути на задній план, спільними зусиллями громади встановити пам’ятник Незалежності в Тернополі - осередку національного духу».

Кожен, кому дорога пам’ять про Незалежність, може долучитися до створення величного знаку у місті – словом, ідеями, грошима, будь-чим, наголошують члени комісії. Основною вимогою є творчий підхід. Проект має сприйматися усіма однозначно як пам’ятник Незалежності. Саме такий задум шукають архітектори, художники та влада.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.