Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями Верховна Рада України (http://rada.gov.ua/search_out?search=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA&submit=%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80) затвердила персональний склад української делегації, що представлятиме нашу державу в країні Сомалі.
До складу, серед інших народних депутатів та їх помічників, увійшов також і тернополянин Ігор Побер (на фото). Його туди делегувала партія «УДАР» Віталія Кличка, від якої пан Побер і став народним обранцем.
Окрім офіційної презентації нашої країни на африканському континенті, перед членами делегації ставлять і таємне завдання – визволяти українських моряків з полону сомалійських піратів. Саме тому в склад делегації потрапив і борець-регіонал Ельбрус Тадеєв. Він, до речі, був затверджений в останній момент, оскільки його спортивні вміння ставилася під сумнів після першої парламентської бійки нового скликання.

Нагадаємо, що тоді свободівець і наш земляк Михайло Головко добре наваляв Ельбрусу Тадеєву.

Однак, парламентарії врахували малий зріст пана Тадеєва та його низьку потребу в споживанні води і визнали його вартим бути в складі офіційної делегації України в Сомалі.
З огляду на згадане рішення парламенту, Ігор Побер оголосив конкурс на свого помічника, який зможе супроводжувати його у відрядженні до Сомалі.
Перевага надаватиметься студентам-медикам, які добре знають арабську мову, оскільки (окрім сомалійської) вона є офіційною в цій країні. Також  помічники-медики зможуть оперативно та якісно надавати медичні послуги, адже держава Сомалі відома своїм піратством та частим проливанням крові.

Не зашкодить перша медична допомога і самому Ігорю Поберу – як відомо він є спортсменом, а в такій галузі травматизм особливо завищений.
Шукає пан депутат і репетитора з арабської мови, щоб бути більш підготовленим до відряджень в цю африканську країну.
До речі, спортсмену Ігорю Поберу буде не так складно вивчити більше про Сомалі. Грошовою одиницею є сомалійський шилінг (скорочено sos – загальновідомий сигнал про допомогу). Площа цієї держави не набагато більша від площі України (637, 6 км кв. проти 603, 6 км.кв) - це теж буде легко запам’ятовуватися. А телефонний код Сомалі дуже подібний на код нашого міста (252 – Сомалі,  0352 – Тернополя). Відсутній перехід на літній час, що незабаром стане реальністю і в нашій державі.
Під питанням залишаються сімейні цінності, які не до кінця зрозумілі нам, як європейцям. Адже в Сомалі сповідується полігамія
Ми бажаємо нашому земляку гідно представляти Україну в Сомалі, активно боротися з спокусливими обставинами та показати сомалійським піратам, що таке українське козацтво!

 alt

DTPDTP

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.