Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цьогоріч журі обласного конкурсу «Людина року-2012» визначило 14 кращих жителів нашого краю, урочисте відзначення яких відбулося 10 лютого в Тернопільському замку. Премію «Людина року» започаткував ще у 2000 році керівник Спортивно-мистецького та духовного центру «Моя Україна» і заслужений тренер України Володимир Пласконіс. Відтоді її отримало понад 200 відомих людей нашого краю.

«Трудові колективи, громадські організації і громадськість області загалом пропонує на розгляд журі кандидатури людей, які упродовж року зробили вагомий внесок у розвиток регіону. Як правило, лауреатами стають представники різних галузей, серед яких військові та медики, освітяни і науковці, керівники різних підприємств і організацій, культурно-мистецькі діячі. Оскільки упродовж існування конкурсу уже відзначено понад 200 осіб, ми плануємо видати книгу «Відомі люди Тернопілля», – розповів Володимир Пласконіс.

Цього дня було згадано усі досягнення лауреатів премії «Людина року-2012», в їхню адресу сказано багато теплих слів. Серед чотирнадцяти переможців є троє представників міської ради – заступник міського голови Леонід Бицюра, головний лікар другої міської лікарні Віктор Кміта і начальник управління освіти Ольга Похиляк (на фото). З цього приводу очільник міста Сергій Надал зазначив, що «це є приємним фактом, оскільки, з одного боку, отримання премії свідчить про особисте визнання цих людей як керівників і фахівців, а з іншого – серйозне досягнення колективу, який вони очолюють. Окрім того, перемога у конкурсі трьох працівників міської ради є ще і визнанням команди міської ради загалом, яка спільно робить одну роботу на покращення добробуту міста».

Примітка ТТ. Нагадаємо, саме через управління освіти в Тернополі за останні роки виникали найчастіше скандали в освітянській галузі міста. А друга міська лікарня опинилася нещодавно в епіцентрі гучної і резонансної справи через смерть Марії Деркач в цій лікарні.

Але журі вищеназвано конкурсу вирішили визнати в числі  «найкращих» саме цих людей. Без коментарів…

  alt  

Коментарі  

 
0 #11 Анастасія Іванівна 20.02.2013 22:32
В пяту школу перестали впускати батьків,щоб не тикали директору куди подів гроші які батьки здали на ремонт туалетів,щоб не бачили безпорядку який твориться в школі.Дзвінок дзвенить в 8,20 а не в 8,30 тому що після дзвінка перекривають вхід в школу і записують фамілії дітей які запізнилися процедура ця займає десь біля 40хв.Назбирується черга десь близько зі сто дітей які не попадають на перший урок взагалі.А робиться це для того щоб в кінці кожного місяця сказати батькам діти яких попали в цей список-або забирайтесь в другу школу,або давайте спонсорську допомогу.Тому Похилячка тримає того вуйка Поворозника,яки й їй носить постійно гроші.А так першого вересня жопу рвала що звільнь його бо він тормозить розвиток школи,а тут гроші зібрані з батьків заніс Похилячці і вона його залишила дальше тормозити розвиток школи.Треба ту суку гнати і того п!дера поворозника також.А наші журналісти такі сикуни що бояться навіть статтю написати про беспредєл в пятій школі.
Цитувати
 
 
+1 #10 Галя 12.02.2013 17:01
А чому мені стільки намінусували,то вариші Остапчуки.Самі за себе пишете?Як вас директори називають-масовик-затєйнік?І рідчайша сволоч,винна у доведенні людини до смертельної хвороби.Не ненавиджу-бо він не вартує того.Просто зневажаю.Клоун
Цитувати
 
 
+6 #9 совість 12.02.2013 12:25
Та вона взагалі заставляє писати заяви на звільнення. Директорів вона побоюється, а от дошкільникам взагалі робить репресії. Вихваляється, що на кого вона вкаже ревізорам, то ті знайдуть порушення навіть яких немає. Хвалиться, що вона майже керує міською владою , що скаже так і буде, що в неї вже на звільненя в наявності 11 керівників. Напевне здібніли її кишені і треба їх поповнити, щоб в черговий раз зїздити в Німеччину. Цікаво, як влада на це так спокійно реагує? І щож це за влада?
Цитувати
 
 
+4 #8 громадскість міста 12.02.2013 11:20
Люди добрі, кінець світу в освіті м.Тернополя таки настав! Самій великій хабарниці О.Похиляк дали "Людина року". Сама папірці на себе склепала, тихенько віднесла. Що творить! Людей цькує, залякує, тероризує "виїдає". Коли вже її виженуть??? Розвалила освіту, хабарниця, людина яка не професіонал в керівництві галузю освіти, всі знають, що без конверта до її кабінету вхід заборонений. А як атестації проходять? Їй вже гроші мало, наймають транспорт і возять по святих і злачних місцях і т.д. Краще б вивчила закони і кримінальний кодекс а також Констиитуцію України. Діти через неї в садках голодували, продавала тендера ( за юридичні послуги) і хто ще там замішаний з її родичів і приближених? Коли оприлюднять результати ревізії. В упралвінні освіти, хай все місто почує чи знов мер її прикрие? Скільки народ не пише мер глухий. Та, що ж на Вас управи немає!!! Помиляєтесь!!! Кінець буде!!!
Цитувати
 
 
+2 #7 Ашім 12.02.2013 11:00
Сьогодні у О. Похиляк день народження, з чим і вітаємо.А все інше ми самі ж і підгодовуємо.Хворий-лікаря, водій-ДАЙшника,підпри ємці-\чиновників-контролерів/, батьки-вчителів,виклад ачів .За часів Союзу діставали по блату, а тепер вільно купуємо все.Ковбасу,авто, оцінки,рішення суду,права разом з інспектором ДАЙ і навіть місце на кладовищі.
Цитувати
 
 
-10 #6 Галя 11.02.2013 22:29
Ну принаймні Похиляк-це краще,ніж її попередник-клоун.
Цитувати
 
 
+8 #5 Марко 11.02.2013 20:43
Просимо редакцію оголосити склад жюрі. Може тоді тернополяни зрозуміють мотиви і критерії визначення благодійників... Уявляю як міська освіта і медицина тішаться своїми "хероями".
Цитувати
 
 
+10 #4 Вікторія 11.02.2013 17:24
На це "вручення" варто подивитися. Я раз був на ньому. Враження, ніби вийшов з цирку)))
Цитувати
 
 
+13 #3 Іван 11.02.2013 15:50
Вони хочуть себе увіковічнити на стінах Тернопільського замку, цікаво за які заслуги? Мабуть за хабарі, без яких в освіті сьогодні ну ніяк, люди добрі, спам'ятайте тих безграмотних невігласів, поки вони себе дійсно не вписали в історію, бо нащадки нам не простять двійочниці Похиляк в історії міста!!!
Цитувати
 
 
+15 #2 Іван 11.02.2013 15:32
Свята правда!! Такого бездарного керівника як Похиляк освіта міста ще не мала. Правду кажуть жінку можна вивезти із села, а от село із жінки це вже важче!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.