Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні, 12 лютого, мало відбутись  друге пленарне засідання 45-ої сесії обласної ради на якому мали затвердити бюджет на 2013 рік. Проте через відсутність кворуму сесія вважається нелегітимною. З фракіції “Свобода” присутні 12  з 34,   “Нашої України” 1 з 7, “Блок Литвина” – 3 з 5, ПР – 13 з 14, “Єдиний центр – 13 з 17, УНП – 5 з 11, позафракційний 1 з 1.

В залі зареєструвалося лише 43 депутатів. Наразі в залі засідань керівники фракції зібралися на погоджувальну раду.

Нагадаємо, Тернопільщина залишається єдиною областю, де досі не затверджено бюджет на 2013 рік.

Неофіційно кажуть, що “Свобода” поставила місцевій владі ультиматум: ніякого бюджету не буде ухвалено без введення до облради нових депутатів або принаймні обрання її головою Василя Хомінця. І навіть вчора ЦВК розпустила скандальну Тернопільську ТВК. Однак видно, що від цього ситуація не рушить з місця.

Також, як розповідає Віктор Уніят, якщо би місцеві «свободівці» були наполегливішими, вони вже давно б «продавили» кандидатуру Василя Хомінця (на фото) на посаду голови обласної ради, швидше за все їм вигідніше затягувати процес, щоб мінімізувати впливи екс-голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди, адже як відомо В. Хомінець є креатурою О. Кайди.

    

 

Коментарі  

 
-3 #2 Випадковий читач 12.02.2013 22:44
Цей матеріал є проплачений. Він є джинсою. Тернопільський тиждень видає проплачену рекламу (в даному випадку негативний піар) з власне інформаційне повідомлення.
Цитувати
 
 
+2 #1 Славко 12.02.2013 12:15
Якщо влада "бавиться" в ігри з допуском депутатів до своїх обовязків, то свободівці молодці, що також демонструють, що можуть "побавитись"! Раджу тримати лінію до кінця. Бо зараз хоптяни розказують "та ви прийміть бюджет... а депутатів ми вже ось-ось допустимо у сесійну залу..". Не вірте! Надурять! Поки не запустять депутатів - ніяких сесій!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.