Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У неділю, на Зелені свята, в той час, коли в церквах правилося, очільники «Свободи» копали м’яч.

Слід зазначити, що міський голова Тернополя Сергій Надал є завзятим і давнім любителем футболу. І за нагоди бере участь у різних турнірах чи просто футбольних баталіях з друзями. До слова, «ганяв бальона» він  ще задовго до приходу на посаду мера Тернополя. Чого не скажеш про голову облради Олексія Кайду, який якось признався, що він постріляти любить. По мішенях, напевне, мав на увазі головний свободівець Тернопільщини.

 Команда міської ради перемогла у футбольному турнірі «Преса-Славутич’2011»

12 червня, з 10 години ранку і до обіду, на міському стадіоні відбувся футбольний турнір «Преса-Славутич’2011». За головний кубок змагалися команди Тернопільської міської та обласної рад, «Славутич» і «Кореспондент». Міський голова Сергій Надал захищав ворота команди міської ради, а голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда грав у нападі за команду облради.

Перше місце здобула команда міської ради, друге – «Славутич», третє – обласна рада, почесне четверте місце здобула команда «Кореспондент».

Кращим воротарем турніру визнано депутата Тернопільської обласної ради Володимира Стаюру, кращим нападником став депутат Тернопільської міської ради Андрій Грегоращук, статус кращого захисника завоював депутат обласної ради Олександр Стадник, кращим півзахисником визнано гравця команди «Кореспондент» Сергія Бойко, кращим гравцем турніру став Микола Хміль («Славутич»).

Коментарі  

 
+1 #4 Ігор 12.07.2011 23:37
Правильно до церкви "зганяти з себе мухи" нехай ходять пенсіонери і дегенерати, а нормальним людям можна й пограти футбол.
Цитувати
 
 
+1 #3 хе-хе 17.06.2011 11:39
До речі, турнір почався о 9.00 і вже в 11.30 завершився. Так що до церкви можна було встигнути.
Цитувати
 
 
+2 #2 Северин..... 14.06.2011 21:37
мер та псевдо-свободівці нічого спільного з християнською моралью не мають!!!!
а якщо і ходять до церкви то лиш на показ громаді!!!!
Цитувати
 
 
+4 #1 Альоша 14.06.2011 00:59
та ну вас, хлопці, з вашими приколами, давайте щось суттєве????
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.