Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно відбудований і відкритий минулого року бар «Назарія», який де-юре належить родині депутата Тернопільської міськради Михайла Гладкого, а де-факто кажуть що і сімї міського голови Сергія Надала, завтра на сесії мають додатково виділити ще кілька соток землі в парку.

Майже одразу після того, як цей заклад почав функціонувати, керувати цим ресторанчиком, як нам відомо, прийшла дружина Сергія Віталійовича. До цього вона працювала в одній з державних установ.

А тому питання,  схожі до нижченаведеного на сесіях міськради ще будуть, прогнозуємо,  розглядатися не раз.  

Залишається тільки сподіватися, що до кінця каденції пана Надала і його побратимів в парках Тернополя ще залишиться хоч трохи землі громади…

Проект № 80
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1900га за адресою вул.Замкова, 6а ТОВ «Акватер»
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акватер», керуючись ст. 12, 120, 123, 124, 141 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1900га для обслуговування та реконструкції з надбудовою нежитлової будівлі кафе-бару «Назарія» за адресою вул. Замкова, 6а товариству з обмеженою відповідальністю «Акватер» (ід.код 37894518).
2. Припинити управлінню культури та мистецтв Тернопільської міської ради (ід.код 02230572) право користування частиною земельної ділянки площею 0,1219га за адресою парк ім.Т.Г.Шевченка, враховуючи письмову згоду землекористувача.
3. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Акватер» (ід. код 37894518), в оренду терміном на десять років земельну ділянку площею 0,1900га для обслуговування та реконструкції з надбудовою нежитлової будівлі кафе-бару «Назарія» за адресою вул.Замкова,6а.
4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Акватер» оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.
5. Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку вказану в п.3 до земель житлової та громадської забудови.
6. Зобов’язати управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради оформити зміни в документи на право користування земельної ділянки відповідною документацією.
Міський голова С.В.Надал

 alt 

На фото: влітку минулого року бар "Назарія" активно розбудовувся...

 

 

Коментарі  

 
+1 #6 Микола. 19.02.2013 06:31
нарешті узаконили землю. і тепер навіть жружина буде платити в бюджет!
Цитувати
 
 
+4 #5 комформіст 15.02.2013 14:47
Від безвиході підішла гіркота до горла. Таке відчуття, що мерія не змінюється протягом довгих років. Вже почали красти землю в парках, а потім залізуть у наші кишені. Чи вже залізли?!
Цитувати
 
 
-6 #4 Славко 15.02.2013 10:46
а що, як дружина, то вже має сидіти вдома і нічого не робити. як Людочку Янукевич?
Цитувати
 
 
-9 #3 papa 14.02.2013 22:01
#2 відомий брехун. У всіх статтях цього буцім-журналіста брехня і підтасовки. Його основна мета - "гарячі" події. Якщо їх нема то він їх вигадує.
Цитувати
 
 
+7 #2 Андрій ШКУЛА 14.02.2013 14:39
Славку затвердили чи дали дійсно важливо. Проте, поцікавтесь, яка площа була закріплена за "Назарією" до 2010 року і порівняйте з площею, яка є зараз. Ви дуже здивуєтесь))
Тепер може і затверджують за підприємством, але давали й додавали також нещодавно))
А те, що дружина мера там працює...ну, навіть цікаво. Не сидить в чоловіка на шиї, так би мовити)))
Цитувати
 
 
-9 #1 Славко 14.02.2013 14:01
Що за брехня? Уважно читайте. То ж йде "ЗАТВЕРДЖЕННЯ" попереднього проекту, а не "дадуть ще". Ото вже поприбріхувати ті журналісти люблять.
Якщо чоловік має КУПЛЕНУ власність, то будемо бавитись в заборони йому відвести землю під ту нерухомість? То ж і податки буде платити!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...