Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Підстав для оголошення карантину в тернопільських школах наразі немає. Про це Номер один повідомила начальник епідеміологічного відділу Головного управління Держсанепідслужби в Тернопільській області Марія Павельєва. Хоч у порівнянні з минулим тижнем показник захворюваності зріс майже на 8%, рівень захворюваності удвічі менший від епідемічного порога.

З 4 по 10 лютого на грип та гострі респіраторні захворювання захворіло 4182 особи. Показник на 10 тис. становить 38,8 випадку при епідпорозі 74,5 випадку. У порівнянні з попереднім тижнем спостерігається зростання захворюваності на 7,8%, – зазначає Марія Павельєва. Майже 60% хворих становлять діти – 2507 осіб. Понад третину від загальної кількості захворілих – це школярі.

З діагнозом ГРВІ та грип госпіталізовано 216 хворих. План щеплень медичні заклади області виконали на 95,5%, а отже, вакцинацію від грипу провели понад 10 тис. осіб. Щоправда, план щеплення передбачає охоплення лише 1% від загальної кількості населення області.

За словами Марії Павельєвої, в області випадки грипу реєструються у незначній кількості. Лабораторно підтверджено випадки вірусів грипу типу А та В, парагрипу, аденовірусів тощо. Поширенню вірусу сприяє, за словами епідеміолога, нестійка погода. Сирість та волога знижують опірність організму, тому він не здатен боротися із збудниками.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.