Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже повідомляли Чорношкірі репери розїжджають по Тернополю на крутих машинах і знімають кліпи (відео), у Тернополі нещодавно зняли кілька відеокліпів афроамериканські репери, котрі називають себе Young Paperboyz. В якості моделей у цих кліпах засвітилися тернопільські дівчата.

Зйомки відбувалися біля тернопільського ставу, в закинутій будівлі біля Подолян та в студії, повідомляє 0352.com.ua

Команда Young Paperboyz має досить велику армію прихильників у США, Англії, Франції, Німеччини, Нігерії, де частенько проходять їхні концерти. Вони часто співпрацюють та роблять спільні проекти з  музикантами з цих країн, а також з України.

Коментарі  

 
0 #11 gold 19.07.2013 00:39
:sad: сумно читати ці всі дибільні коментарі..і зразу видно що всі до одного хлопці...блін занятися ви немаєте чим..через таких як вас нам ще далеко до Європи...це просто тупа завість і все..
Цитувати
 
 
0 #10 gold 19.07.2013 00:35
бляя люди ви всі придурки!!чого ви причіпилися до цього відео??і яка вам різниця що там знімаються українки а саме тернополянки!!ц е просто смішно ..називати їх ш..ми і бля...ми через це шо вони тут знімаються...а ці дібільні коментарі про те що бийте негрів та фуу як огидно!бее люди через таких як ви нам ще довго до Європи..кончені расисти і по коментарях видно що тут самі хлопці...завідно мабуть що вони теж можуть зустрічатися з "білою" і можливо і тернополянкою і забрати її з України закордон...про африку звісно ніхто не говорить ..а що ви можите дати нам??тільки те і робите що сидите в неті і шукаєте кого би обісрати! :-?
Цитувати
 
 
+2 #9 Анатолий 19.02.2013 07:52
хотя шалавы конечно
Цитувати
 
 
+2 #8 Анатолий 19.02.2013 07:48
Да там ребята все намного проще.Пу поют приматы что-то нравится им и пускай поют кому от этого хуже.А девки они по природе все б..ди
Цитувати
 
 
+7 #7 рекрут 18.02.2013 22:26
кліп - низькопробний, дівчатка - курви полюбе, хоч і симптні деякі, мавпи - як мавпи, понтові і бридкі, але тернополяни самі винуваті, сприймаєте це нігерство в своєму місті- то й сприймайте
Цитувати
 
 
+8 #6 Читач 18.02.2013 20:37
Команда Young Paperboyz має досить велику армію прихильників у США, Англії, Франції, Німеччини, Нігерії, де частенько проходять їхні концерти.
Судячи з кількості переглядів на Ютубі, гурт дуже популярний тільки у Мед. Університеті.
Цитувати
 
 
+6 #5 krot 18.02.2013 07:38
мало їх ганяють по тернополю.а шл..ха є шл...хою,....
Цитувати
 
 
+5 #4 огонь 18.02.2013 01:09
фу, як огидно...
не розумію, що чорношкірі забули на Україні...
Чи це покращення?
Цитувати
 
 
+6 #3 огонь 18.02.2013 00:44
девки просто шл...хи!!!
парни бейте ниггеров на нашей земле Украине!!!
Цитувати
 
 
+7 #2 огонь 18.02.2013 00:43
Шл..хи ёб...ые!!!
Народ бейте ниггеров!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.