Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Представники “Батьківщини” прийшли до Верховної Ради у вишиванках. В такий спосіб опозиціонери відреагували на слова Чечетова про необхідність заборони депутатам приходити на сесію у вишитих сорочках, – написав в Фейсбуці нардеп Володимир Бойко.

Нагадуємо, що опозиція вже третій тиждень блокує парламент вимагаючи від провладної більшості голосувати персонально. Спочатку блокада відбувалася силами фракції УДАР, де особливо колоритно виглядав культурист з Тернополя Ігор Побер в кріслі спікера.

Вчора до колег підтягнулися свободівці і об’єднані опозиціонери.

Народний депутат від ВО “Батьківщина” Анатолій Гриценко (його партію на Тернопільщині очолює Петро Ландяк, екс-заступник міського голови Тернополя Надала - прим.ТТ) вважає прихід у Верховну раду у вишиванках проявом неповаги до законодавчого органу. Про це він написав у блозі на “Українській правді“.

“Мабуть, знову нариваюся, але… Вважаю, що депутати у вишиванках в залі пленарних засідань Ради – то смішно, несерйозно, прояв неповаги до законодавчого органу”, – написав депутат.

Свою думку він пояснив тим, що парламентарі інших країн не приходять в законодавчий орган в національному одязі.

“Ви бачили американських конгресменів чи сенаторів зі стрічками на голові з орлиним пір’ям? Хіба вони менші патріоти своєї країни, ніж ми? Австрійських парламентарів у шкіряних шортах і національному одязі, бачили? Кожного тижня побачите, причому по всій країні, але у вихідний день, у парку чи ресторані – не в парламенті”, – додав Гриценко.

“Я – не Чечетов і не Табачник. У моїй родині люблять і шанують українську культуру й українську традицію. Жінки в нашій родині завжди красиво вишивали, навіть мене малого мама трохи вчила”, – підсумував нардеп.

     alt     

На фото: три депутати з Тернопільщини: Василь Деревляний, Володимир Бойко та Михайло Апсотол

 

Коментарі  

 
+2 #1 Ландяк 19.02.2013 22:28
Шкодую!!! А на скільки чисті підтексти???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.