Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Те, про що «Тернопільський тиждень» писав днями в статті Кайда зустрічав з квітами тернополянку, до якої був давно небайдужий отримало своє несподіване пітвердження

Про роман між екс-головою облради, нардепом Олексієм Кайдою і Оленою Підгрушною пліткували вже давно. Під час виборчої кампанії деякі опоненти навіть намагалися використати це, аби зіпсувати імідж і репутацію на той час головному «свободівцю» області. Але усі спроби виявились марними. Особисте життя майбутнє подружжя прискіпливо приховувало. Тим більше, що за плечима у народного депутата вже були сім’я і син. Але, як відомо, все таємне коли-небудь стає явним. Достовірні джерела «За Збручем» підтвердили, що нареченим Олени Підгрушної є саме Олексій Кайда.

Цій інформації, напевне, можна довіряти. Адже відомо що будучи ще головою Тернопільської облради пан Кайда активно фінасував цей портал. До того ж, подейкують, Олена та Олексій вже давно одружені, а тому зараз буде тільки так би мовити розважальна частина шлюбу, тобто "масові гуляння" для друзів, родичів, політиків, свободівців та спортсменів - прим.ТТ

Зараз приготування до майбутнього весілля, яке має відбутися наприкінці весни у Тернополі, тривають повним ходом. На урочистості вже запрошені найближчі родичі і друзі.

Для екс-очільника Тернопільської облради це вже буде другий шлюб. Із першою дружиною Оксаною Багнюк-Кайдою вони прожили разом вісімнадцять років. Мають спільного сина. Богодарові Кайді цього річ виповниться 16 років.

До речі, міністр МВС нагородив переможниць 46-го Чемпіонату світу з біатлону. Валентина та Віта Семеренко отримали з рук керівника відомства Почесні грамоти МВС, а Олену Підгрушну Віталій Захарченко привітав з достроково присвоєним черговим спеціальним званням – капітан міліції. Звання спортсменки отримали за високі успіхи. Олена Підгрушна на чемпіонаті світу виборола золоту та бронзову медалі, а Віта та Валя Семеренко стали бронзовими призерками. Крім того, дівчата стали другими в естафетній гонці.

Варто додати, що переможниці 46-го Чемпіонату світу з біатлону працівники МВС. Валентина та Віта Семеренко – спортсмени-інструктори спортивної команди внутрішніх військ МВС у званнях сержантів, майстри спорту міжнародного класу, члени національної збірної команди України. Олена Підгрушна – інспектор спортивної команди відділу кадрового забезпечення Львівського державного університету внутрішніх справ, старший лейтенант міліції, також член національної збірної з біатлону.

   alt   

 

Коментарі  

 
+2 #7 Славко 20.02.2013 18:51
Ото мали керівника області, ніхто не знає, чи він одружениЙ, чи розведений, де живе і за що гроші отримує.От вам і відкритість влади... З "реальних" справ його пам’ятаю тільки, як він бився в груди на сесії облради і казав:"Я в Рим що — за себе їздив молитися? Я за всю область їздив молитися!"
Цитувати
 
 
+6 #6 Альша 20.02.2013 01:28
підгрушній - так, респект, а кайді - фе, пристосуванець, використав інтелігентну родину своєї першої дружини для карєрного зросту, а тепер і нашу Олену використає, вона ж статус має, пожиттєвий, а кайда хер зна де завтра буде, а тому присосався до слави про всяк випадок, кинувши сімю, так що - чмир..о
Цитувати
 
 
+4 #5 оленочка 20.02.2013 01:13
Підгрушній респект, молодець, мудра, гарна, сильна жінка! Вітаємо з перемогою. і сімейного щастя!
Цитувати
 
 
+4 #4 Галя 19.02.2013 21:25
Але ж вони однаково красиві!Ніби створені одне для другого!
Цитувати
 
 
+3 #3 камунист 19.02.2013 17:46
а че,вот наш моральный авторитет петя оттахал телку и нормаль.чем леша хуже?
Цитувати
 
 
+2 #2 правда 19.02.2013 16:48
тепер черга Надала :lol:
Цитувати
 
 
+3 #1 антисвободівець 19.02.2013 16:46
ну от, став нардепом і вже немає для чого приховувати особисте, моралні авторитети нації, тьфу...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.