Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Не сталося! В обласну раду не ввели нових депутатів замість тих, які перейшли в ради інших рівнів. Засідання Тернопільської обласної виборчої комісії не відбулося через відсутність кворуму. Із 17 були присутніми лише 8 членів. Але представник «Фронту Змін» на зібрання не залишився через стан здоров’я, зазначивши, що при необхідності прийде. Однак у цьому потреби не було. Бо навіть із його присутністю кількості членів комісії б не вистачило, щоб провести правочинне засідання. Нагадаємо, 15 лютого обрали новий склад Тернопільської обласної виборчої комісії, оскільки в роботі попередньої ЦВК знайшла чимало порушень. На першому засіданні нової комісії було 13 із 17 обраних членів. Щоб добре працювалося, вони запалювали свічки та молилися. У результаті взяли кілька днів на вивчення документів і домовилися зустрітися 18 лютого. Проте на зустріч не прийшли комуністи, регіонали і представники Народної партії.

Микола Крук, голова Тернопільської обласної виборчої комісії (ВО «Батьківщина»):

«Тоді прийшли, так усердно хотіли знайомитися з документами, що сьогодні вони взагалі не прийшли. І особливо мене дуже дивує, що голова попередньої ТВК не прийшов. Він же ж такої біди наробив, такого бардаку в тих паперах, ну то взагалі абсурд».

Оскільки засідання не відбулося, присутні вирішили провести збори комісії. Адже ЦВК зобов’язала Тернопільську обласну виборчу комісію ввести нових депутатів до обласної ради до 18 лютого включно, а цього не сталося.

Марія Прохира, член Тернопільської обласної виборчої комісії (ВО «Свобода»):

«Потрібно сьогодні було обрати нових депутатів провести, які 2 роки чекають свого, і це не відбувається в зв’язку з тим, не відбуваються засідання обласної ради, і з цим же зв’язком не відбувається затвердження бюджету. Це настільки серйозне питання, що люди які дали згоду бути членами ТВК вони не з’явилися».

Тарас Білан, член Тернопільської обласної виборчої комісії (ВО «Батьківщина»):

«Кожна політична партія, яка сьогодні не делегувала сюди людей має чітке ім’я в м. Тернопіль. Це такий же тернополянин, як і ми з вами. Вони несуть особисту відповідальність за те, що не збирається комісія».

Ярослава Цаль, кандидат в депутати до обласної ради:

«Я офіційно заявляю, що більше 2-х років вже абсолютно порушуються мої конституційні права. Була я обраною, але деякі політичні сили, які зараз при владі, роблять все для того, щоб ми не зайшли в обласну раду».

На зборах також нагадали, що ВО «Свобода» має 13 рішень судів, згідно з  якими кандидати в депутати до обласної ради мають бути зареєстрованими. Тому за невиконання рішень суду деяким членам обласної виборчої комісії загрожує особиста кримінальна відповідальність.

Володимир Стаюра, депутат Тернопільської обласної ради (ВО «Свобода»):

«Це дальше продовжуватися  не може, коли всі опозиційні партії, які є членами ТВК приходять до нас і роблять свою роботу, ці бездарі не приходять і не роблять роботи. Ми переможемо в любому випадку, тому що ці гниди, які зараз сидять там наверху, думають, що вони будуть керувати нами бандерівцями. Цього не буде ніколи. Бандерівці переможуть, тому що це наш край, а не край зрадників народу».

Степан Барна, депутат Тернопільської обласної ради («Фронт Змін»):

«Тому сьогодні влада, «Партія регіонів», партія Литвина, а також «Комуністична партія» надалі беруть на себе відповідальність. «Фронт Змін» займає принципову позицію в питанні введення депутатів. Ми готові вдаватися до найрадикальніших дій, аж до того, щоб заблокувати кабінети перших осіб області, вжити всіх необхідних заходів для того, щоб територіальна виборча комісія зібралася і ввела депутатів Тернопільської обласної ради».

Михайло Головко, народний депутат України (ВО «Свобода»):

«Якщо потрібно буде викидати їх з кабінетів,  ми це будемо робити. Потрібно буде блокувати роботу адміністрації – ми це зробимо. Якщо потрібно буде пікетувати, ми це будемо робити. Є 2 варіанти виходу з ситуації: або ми дійсно розпускаємо цю обласну раду, робимо перевибори, ми «Свобода» готові на це йти, або ми будь-яким чином змусимо цих людей прийти на засідання територіальної виборчої комісії і зробити свій громадський обов’язок, виконати Конституцію України і запустити роботу обласної ради».

За роз’ясненням, як Тернопільській обласній виборчій комісії працювати далі, її члени звернуться з листом до ЦВК. Микола Крук зазначив, що про час і дату повідомить усіх членів комісії особисто.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.