Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В політичних колах Тернопільщини ширяться чутки, що в разі, якщо станеться «диво», і ТВК таки введе в склад облради нових депутатів, серед яких має бути і нинішній секретар і депутат Тернопільської міськради свободівець Ігор Турський, саме він, начебто, може стати новим претендентом на посаду голови облради. Його лобіює так звана «група свободівців Тернополя».

Також говорять, що й головний «тягнибоківець» області Володимир Стаюра останнім часом заявляє, що оскільки він при найвищій партійній посаді в краї, то добре було б, для нього, і якусь «круту» чиновницьку посаду отримати. А тому начебто наближені до нього побратими піднімають цю тему серед своїх однопартійців.

Масла у вогонь цих чуток підливає і Сергій Тарашевський, який не втомлюється гучно заявляти, що попередній висуванець, свободівець Василь Хомінець, якому для перемоги ще під час голосування у листопаді минулого року не вистачило 4 голоси, новим очільником ради не стане. Але прізвища ймовірних теперішніх кандидатів Сергій Тарашевський відмовився називати.

А говорить так в коментарі для ІНТБ: « – Мій прогноз, якщо вводяться депутати від «Свободи» – кандидат буде інший, але це мій прогноз. – А хто? Можете назвати прізвища? – Я б не хотів цього казати, бо є 2 кандидата, я до кінця не знаю, що більше спрацює, чи місто, тобто яка група «Свободи» видасться сильнішою на внутрішніх перемовинах, той і буде. Але те, що це буде не Василь Хомінець – це є мій прогноз».

Як «Тернопільський тиждень» дізнався з власних джерел,  такі дискусії дійсно велися в свободівському середовищі.

Але марно.

Подейкують, що сам Тягнибок дав вказівку довести справу до кінця і головою облради має бути обраний саме Василь Хомінець, який, кажуть, є ставлеником «новоспеченого нареченого» нардепа Олексія Кайди.

Ми не знаємо, що з цього приводу думає Володимир Стаюра, але Ігор Турський так прокоментував наше запитання стосовно його можливого висунення як кандидата на посаду голови Тернопільської облради: «Вже кілька днів точаться розмови з приводу того, чи я піду в депутати обласної ради і що я є ймовірним кандидатом на посаду голови цього органу місцевого самоврядування. Хочу аби спекуляцій не було, сказати: я буду займати посаду лише ту, котру визначить мені партія. Позиція партії залишається незмінною: це посада секретаря міської ради. На посаду ж голови облради є визначена кандидатура. Тому не бачу предмету дискусії».

І насамкінець варто зазначити, що на посаду голови Тернопільської обласної ради націлився і сам Сергій Тарашеський. В цьому каже, його підтримує рідна фракція «Єдиного Центру».

«Тернопільский тиждень»


        

На фото: Ігор Турський вважає за потрібне вчинити так, як хоче партія "Свобода"...

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.