Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щойно вчора на сайті Тернопільської міськради була оприлюднена інформація, де начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології міськради Микола Лесів прозвітував про «досягнення» в господарці міста, про що ми писали в Тернопільські чиновники навперебій вихваляються начебто здобутками в господарці міста .

Зокрема пан Лесів заявив: ««Передбачити, наскільки сніжною буде наступна зима, неможливо, тому ми повинні бути готові і належно забезпечені технікою в наступному зимовому сезоні. Цьогоріч ми впоралися з непередбачуваною ситуацією. Однак на наступний рік будемо готуватися ще краще».

А вже сьогодні вранці через невеличкий нічний снігопад в Тернополі знову виникли проблеми з пасажирським транспортом.

Як пише Тернопільська липа: «Сьогодні жителям Дружби не пощастило з громадським транспортом. Протягом тривалого часу не ходили маршрутки та й тролейбуса було годі дочекатися. Люди висували різні версії. Чи то сніг вкотре налякав наших перевізників, чи вони вже розпочали страйк, щоб добитися підвищення цін на проїзд, чи то непосипані дороги перешкоджають руху. У результаті багато тернополян сьогодні не встигли вчасно прийти на роботу, потрапити на пари чи до школи. Одні вирушили пішки, інші почали викликати таксі, найсміливіші штурмували поодинокі маршрутки…»

 alt 

 

Коментарі  

 
-1 #1 Ігор. 22.02.2013 08:19
ще не бачив мера, який би впливав на погоду. а автор статті?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.