Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новий Інтернет-ресурс «Студентська Столиця» привернув увагу до своєї скромної персони  багатьох тернополян. Відгуки про «Надалівське дітище» далеко непозитивні. Сайт відкрито  пропагує проституцію, продемонструвавши це  у відео ролику-візитці.  «Де працює найсексуальніша викладачка?», – про це і багато іншого говорить «еротичний» голос за кадром.  Сайт, який нещодавно «зацінили» Сергій Надал та Сергій Притула  - став плацдармом для безграмотної, некультурної та «огидної» журналістики.

Такі висновки можна було зробити по коментуванню матеріалів ресурсу у соціальних мережах, де люди висловлювали обурення щодо «тупих» текстів і «тупих» журналістів. Та це й не дивно, бо працюють на «Студентській столиці» здебільшого відомі в Тернополі «презерватизатори», або «Файне Місто».

Очевидно групка людей, яка навчилась роздавати молоді «резину» та флаєра на дискотеки – нафантазувала собі, що і писати вміє грамотно та професійно. Та  не тут то було. Сайт «виїжджає» на скандалах,  і складається враження, що студентам цікаво лише «де дрочать» та «де стоять проститутки». Мабуть, журналісти «СС» спілкуються з певним вузьким колом студентів, яке тільки те й робить, що вживає алкоголь та шукає наркотики.

Таку думку підтримують не лише свідомі студенти, деякі Інтернет-видання, а й, вочевидь, газета міськради «Тернопіль Вечірній», яка після появи нового ресурсу, під посиланням  у соцмережі вирішила нагадати Надалу про те, що поки він «пропагує проституцію», передвиборча програма з якою Сергій Віталійович йшов на вибори і досі не закрита. Обіцяні туалети, про які власне і йшлося в коментарі, й досі залишилися обіцяними.

Якщо вже навіть підлеглі міського голови вказують на очевидне, то про що далі говорити? Що цікаво, після ряду закидів у ЗМІ щодо «журналістського маразму» на «Студентській столиці», редактор не зробив абсолютно нічого, аби направити роботу у грамотне русло. У марафоні за відвідуваністю, грязюка так і летить на всі боки.

Проте, саме недолугий сайт – є одним з компонентів до перетворення Тернополя у студентську столиця України, позиціонування його як найбільш зручне місто здобуття вищої освіти для українських та іноземних студентів.

«Ми поставили кілька першочергових завдань: удосконалення освітньої інфраструктури; створення комфортних умов перебування студентів (забезпечення житлом, зручним транспортним зв’язком в т.ч. велоінфрастурктура, доступ до мереж, належного благоустрою, високим рівнем громадського правопорядку); проведення якісного, здорового дозвілля; активізація міжнародного співробітництва; проведення регіональних, всеукраїнських та міжнародних заходів; підвищення ролі студентства в житті міста», – розповів Максим Черкашин каналу «ЗІК» у листопаді 2012 року.

Що ж ми маємо зараз з усього вище обіцяного – та нічогісінько. Сайт «Студентська столиця» взагалі сплив не за планом. Очевидно, що це ще один піар-хід «Файного міста», але аж ніяк не розробка благоустрою для студентів Тернополя.

Якщо, «наш любий» міський голова  поза важливими справами  не бачить що діється у нього під носом, то скоро тернопільське студентство завдяки такому контенту  у очах областей-сусідок – виглядатиме  «Столицею бидла», але аж ніяк не «Студентською столицею».

 Тетяна Колеснік, Львів Тернопіль щоденно

 

Коментарі  

 
-2 #1 Маша 24.02.2013 11:13
сайт відображаї реальні пролеми та зацікавлення молоді. і те, що Надал це розуміє робить йому великий плюс
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.