Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відомий тернопільський журналіст, двічі депутат міськради, креативний керівник прес-служби тієї ж Тернопільської мерії, редактор і ведучий телеканалу ІНТБ, ревний пластун, хороший сім’янин та класний товариш  Олег Удич пішов від нас.

В сенсі – пішов з журналістики в прес-службу серйозної правоохоронної структури – прокуратуру міста Тернополя. Хоча, думаємо, він і там буде на своєму місці. Принаймні, як нам відомо, пан Олег буде творити телепродукт – про легкі чи навпаки, важкі, будні прокуратури області.

Щоб не розповідати про Удича лишній раз, краще нагадаємо що це за молодий чоловік з допомогою інтерв’ю, яке він дав ТТ ще два роки тому  Олег Удич: "Тернополяни обрали "інший ресторан...”

А ще нам сподобалося, як Олег «попрощався» з тернопільськими журналістами. Читайте далі його послання. А ми тільки скажемо – Олеже, успіхів тобі завжди і у всьому...

Сьогодні я мабуть востаннє пишу від імені працівника телеканалу ІНТБ. 
Я прийняв рішення залишити посаду редактора телеканалу. 
Життя складне і часто ставить перед нами не стільки нові завдання, скільки вимагає правильного рішення у своєму виборі. 
Мені запропонували новостворену вакантну посаду прес-секретаря прокурора міста Тернополя і я погодився взяти участь в оголошеному конкурсі та пройшов його. Таким чином, з 22 лютого я працюватиму на новому місці роботи.
За 2 роки і 2 місяці праці на телеканалі я професійно зростав як журналіст. Найбільше цьому я завдячую дівчатам-журналісткам, від яких я вчився значно більше, ніж вони від мене :) 
За ці 2 роки, завдяки нашим спільним зусиллям, новини телеканалу стали більш цитованими, вони реально впливали на життя в Тернополі і полюбилися багатьом за рахунок своєї ексклюзивності, актуальності та нестандартності.
Програма "Відверто про політику" приймала в себе справді зіркових гостей: починаючи від місцевих політиків та народних депутатів і закінчуючи Блаженнішим Філаретом та людиною планети Б.Гаврилишином.
Я адміністрував вихід на екран програми "Духовні роздуми", ми виготовили відео-молитовник до святого Хосе-Марії Ескріви, а програма "Гаряча лінія", яка вже не виходить, досі для багатьох залишається останньою надією у вирішенні їхніх проблем.
Дякую всім, хто був зі мною цей період мого життя: і директорам каналу Сергію Снітинському і Світлані Остапишин, і 
Наташа Барнич Шуплат, і режисеру монтажу Саші Дащенку, і операторам Роман ЛуциківTaras MyshakBohdan Demchuk і всім працівникам ІНТБ, і за товариство на фестивалі "Лемківська варта" (багаторічна традиція телеканалу) і за підтримку у різних проектах. Особлива подяка усім, хто долучився до ініційованого мною ремонту санвузла в гуртожитку для незрячих у Тернополі.
Дівчатам 
Victoria KravetsIra ShuptarskaМаріанна Том'як Svitlana Krychkivska, а також Taras Burak бажаю професійного зросту та не забувати, що віднедавна Віка, Іра та Мар'яна є членами Національної спілки журналістів України і треба платити членські внески ;) а Тарасу та Світлані є до чого прагнути...
Впевнений, що незалежно від посад та місця праці я залишатимуся відкритим для спілкування з журналістами. А спогади про життя на телеканалі ІНТБ на старості літ завжди будуть лоскотати приємними нотками та життєвим драйвом..."

Коментарі  

 
+2 #5 Олег Удич 25.02.2013 04:14
Дякую всім за таку увагу до моєї скромної особи :)
Друзям дякую за розуміння та підтримку, а всім решта - за їхні думки. Тепер я точно знатиму, яким не треба бути, незалежно від посад та статусу...
Цитувати
 
 
+5 #4 Світланка 24.02.2013 23:28
Олежик - найпозитивніший зі всіх , хто має стосунок до журналістики в Тернополі, коли він був Заставного керівником пре-служби, з ним було приємно співпрацювати, компетентинй, мобільний і ніколи не ділив журналістів на місцевих чи всеукраїнських, і за це має повагу, однаково до всіх ставився з розумінням, бо знав, що нам також треба виконувати свою роботу, дякую тобі Олег, і вірю, що й в майбутньому ти будеш таким, яким ми тьебе знаємо, а на заздірісників завжди хватає
Цитувати
 
 
+4 #3 колега 24.02.2013 21:37
блін, тт як не поприкалується, то не годні, а чого вартує тільки цей заголівок Син Кайди в майбутньому буде кухарем, а донька Надала красунею , та я випав від сміху, молодці, так і продовжуйте :lol:
Цитувати
 
 
+6 #2 ред.ТТ 24.02.2013 21:29
ну, думаємо, Олег на нас не образиться, бо в почутті гумору йому також не відмовиш, над нами він ще не так "іздівався" свого часу, по-дружньому звісно, так що все нормально :roll:
Цитувати
 
 
+6 #1 жостко 24.02.2013 21:12
написати "Олег Удич пішов від нас" і ще виділити це жирним шрифтом-"геніальна" ідея.От маєте чорний гумор:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.