Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свій вибір навчального закладу більшість батьків пояснюють його недалеким розташуванням від дому, престижністю або бажанням дитини навчатись саме там.

Олексій Кайда, депутат Верховної Ради від ВО “Свобода” з дружиною виховує 16-річного сина Богодара. Хлопець навчається у Львівському ліцеї харчових технологій.

- Син спершу хотів стати актором. Згодом поміняв думку, - розповідає Олексій Кайда. - Вирішив стати кухарем. Ми підтримали б будь-який його вибір. Адже головне - це бажання працювати. Вважаю, що у будь-якій професії можна досягти успіху.

Після закінчення ліцею Богодар планує здобувати вищу освіту. Швидше за все, на заочній формі навчання, щоб одночасно працювати, каже пан Кайда.

Міський голова Тернополя Сергій Надал шукав для доньки школу неподалік від дому. Тож Анастасія навчається у школі №29. Цей заклад - також спеціалізований, із поглибленим вивченням англійської мови, пише "20 хвилин"

Приітка ТТ. Анастасія Надал поки ще школярка, але як розповідають її знайомі, вона дівчина розумна і здібна. Тож зі своїм вибором вона ще визначиться. Але те, що вона вродлива і приємна в спілкуванні, відзначають багато її друзів...

Схожі статті:

Нардеп Побер вважає, що в Тернополі немає престижного університету

  alt  

Богодар Кайда

alt

Анастасія Надал

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #2 Лариса 25.02.2013 09:38
сімя Надалів, до речі, дуже скромна і вихована. тому і дитина так вихована
Цитувати
 
 
+4 #1 друг 24.02.2013 23:13
підписуюся, настя дійсно красуня і розумничка, щоб тільки в понти не вдарилася 8)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.