Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ВО «Батьківщина» не пришвидшує питання розпуску Тернопільської обласної ради. Про це заявив на прес-конференції народний депутат Василь Деревляний. Водночас, обласна організація партії походу на вибори не боїться.

– Ми після виборів до Верховної Ради чітко заявили, що розклад політичних сил в області кардинально змінився. І ми закликаємо всіх піти на вибори, виграти опозицією вибори, домовитися трьом політичним силам – «Батьківщина», «Свобода», «УДАР», мати дві третіх в обласній раді і тоді допомагати жителям області ті чи інші питання, і зупинити свавілля виконавчої гілки влади, яке на сьогоднішній день чиниться. На превеликий жаль, підтримки по цьому питанню ми сьогодні не маємо, – повідомив Василь Деревляний.

23 лютого виповнилося три місяці з того часу, коли обласна рада востаннє збиралась на сесію. Відтоді жодного разу кворуму не було. Відповідальність, в тому числі і за неприйняття бюджету області, як вважає Василь Деревляний, лежить на тих політичних силах, які нині представлені в облраді.

– Мені здається, що на сьогоднішній день, я так поцікавився, все ж таки є достатньо депутатів в обласній раді, щоб прийняти бюджет. Наші депутати у районних радах всі взяли участь в прийнятті бюджету. Адже ми розуміємо, що на сьогоднішній день навіть ці крихти, які туди попадають, в будь-якому випадку треба розподілити. Хочемо ми цього чи не хочемо. Тут, напевно, політики, як такої, не повинно бути, – говорить народний обранець.

Щодо ймовірності перевиборів облради, то Василь Деревляний запевняє, що ініціювати цей процес «Батьківщина» не буде.

– На сьогоднішній день в зв’язку із спільною позицією на всеукраїнському рівні в боротьбі проти режиму ми торпедувати цього не будемо. Ми ще готові рік-два почекати. Коли всі визначаться, тоді сідаємо, приймаємо рішення і все. А сьогодні ми ні не перешкоджаємо, ні торпедуємо, – зазначив нардеп.

Як відомо, новостворену обласну виборчу комісію очолює представник «Батьківщини» Микола Крук. Василь Деревляний запевняє, що і голова, і інші члени ТВК будуть працювати лише згідно закону. Хоча вже дехто і хоче змусити їх його порушувати.

      

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.