Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свободівці зірвали колегію облдержадміністрації. 26 лютого в Тернопільському національному економічному університеті, де власне  й було заплановано провести засідання, відбулась грандіозна бійка. Близько 100 представників Всеукраїнського об’єднання штурмом увірвалися в приміщення ВУЗу. Вони хотіли зустрітися та поспілкуватися з головою обласної державної адміністрації Валентином Хоптяном. Біля вхідних дверей протестувальників намагалися зупинити правоохоронці.

Свободівці скандальну ситуацію прокоментували. Вони звинувачують голову ОДА Валентина Хоптяна в тому, що він «гальмує» процедуру введення депутатів у Тернопільську обласну раду.

Володимир Стаюра, депутат Тернопільської обласної ради:

«Ми розуміємо, що було розформовано ТВК, сформовано ТВК нове, але воно далі не працює. Не приходять люди, власне яких представили «Партія Регіонів», комуністи і «Народна Партія» Литвина. Відповідно, ми розуміємо, що є перша особа в області, яка представляє «Партію Регіонів» і голова адміністрації одночасно, і відповідно,  ми хотіли піти до нього і взнати єдине питання, яке нас цікавить: «Коли відбудеться засідання ТВК? Коли зможе запрацювати обласна рада в цьому режимі, в якому вона б мала працювати?»

На спільну колегію Тернопільської облдержадміністрації та Регіонального комітету економічних реформ, з Києва приїхав представник Адміністрації Президента. До актової зали, де проходило засідання, ані столичний гість, ані Валентин Хоптян не зайшов. Адже в приміщення встигли прорватися свободівці.

Володимир Стаюра, депутат Тернопільської обласної ради:

«Вся Україна повинна знати, що є саме така ситуація. Що спотворення політичної карти області, ми більш не допустимо»

Хуліганством та імітацією бурхливої політичної діяльності назвав скандал заступник голови облдержадміністрації Юрій Желіховський. Саме він оголосив присутнім в актовій залі, що засідання не буде.

Юрій Желіховський, заступник голови–керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації:

«Я повинен заявити тернополянам і жителям області, що депутатського складу обласної ради більш, ніж достатньо для того, щоб прийняти обласний бюджет. Це перше. Друге, за всіма цими діями проглядається бажання окремих політиків будь-що посісти в крісло голови обласної ради. В угоду цьому кидається добробут наших тернополян. Ми не можемо прийняти обласний бюджет. Ми не можемо забезпечити соціальну сферу».

Свободівці кажуть, що на цьому не зупиняться і вимагатимуть ввести своїх депутатів у раду. А голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян, у свою чергу, таки провів 26 лютого виїзну колегію у Лановецькому районі, повідомляє ІНТБ

;

Коментарі  

 
0 #1 АНДРЮ 27.02.2013 13:45
Це черговий раз пітверджує, що Свобода це БИДЛО у вишитих сорочках яке прикривається Бандерю і грає на патріотичних почуттях нашого краю. Вибрали таке БИДЛО тепер терпіть які гарні дороги в нашому місті як при Заставному свобода ходила і кожну ямку розмальовувала щоб водії бачили яму вночі так тепер при їхньому правлінні вже нічого непотрібно малювати бо доріг немає зато кабак в парку наш податківець відкрив і коло тангу буде браму будувати думаєте хто власником буде ??? Гладкий, Надал і Гута першому наш мер дав вже стільки земельки що бідний незнає що має будувати. Прикро що таке Бидло пройшло в верховну раду Головко вже Гуту захищав))) відробляв гроші які вкладають в нього папіки а він як шлюха бігає і розмахую посвідченням нардепа одна надія на Бога, бо як Грім невдарить те БИДЛО не перехрестеться. Вибачте за слово БИДЛО але іншого слова до них підібрати неможу.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.