Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми повідомляли, сьогодні на прес-конфереції у Тернополі народний депутат України Олексій Кайда офіційно підтвердив факт свого одруження на чемпіонці світу з біатлону Олені Підгрушній.

 «Винуватцем» свого знайомства із спортсменкою нардеп називає Олега Любінського – депутата облради, директора Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності. Саме завдяки йому два роки тому і познайомилося майбутнє подружжя.

– Я якраз зі Штатів летів, Олег мені дзвонить і каже: «Слухай, там наші, Підгрушна разом із дівчатами, взяли «срібло», треба нагородити. Я кажу: «Яка Підгрушна? Яке срібло». Я зі Штатів лечу, ви уявляєте, ті перельоти, те все. Ні, давай і так далі. Ну я кажу, добре, давай будемо нагороджувати. Підгрушна теж вертається зі змагань. Вона замучена, я такий замучений. Підготували подарунок, підготували квіти, вона зайшла і от так от воно і бабахнуло. Одразу. І те, що кажуть, що немає кохання з першого погляду, це неправда. Буває. Воно сталося – і воно відбулося, – зізнався Олексій Кайда.

За кілька днів після того закоханий ще тоді голова обласної ради запросив спортсменку на каву. І з того все і закрутилося. А завершується роман – весіллям і вінчальною церемонією, які відбудуться 26 травня у Тернополі.

– Весілля буде не в українських одностроях. Це буде нормальне, звичайне весілля. Це буде без понтів, вибачте за сленг, без нічого. Звичайне, нормальне, світле, гарне весілля, – розповів новоспечений наречений.

Пропозицію руки і серця Олексій Кайда зробив Олені Підгрушній якраз перед стартом на чемпіонаті світу.

– Офіційно вже перед самим стартом. Перед тим, як вона стала чемпіонкою. І вона правду сказала. Бо вона дійсно вже думала про день весілля, – зауважив нардеп.

Чому інформацію про майбутнє весілля так довго приховували, екс-голова облради пояснює тим, що Олені потрібно результативно завершити цей сезон і вберегти своє місце в десятці найкращих біатлоністок світу. Крім того, про серйозні наміри Олексія Кайди ще не знали батьки нареченої.

– Ми в суботу були у батьків. Бо знаєте, якось не гарно воно виглядало би, що всі про то говорять, ну російські журналісти, Росія, «умом Росію не понять». От воно пішло-пішло-пішло. І мені трохи незручно було перед батьками. Але вони пробачили і все нормально. Сказали, що дуже раді за нас, дуже щасливі, – резюмував політик.

До речі, пише ЗЗ, після одруження Олена Підгрушна через тяганину із документами поки змінювати прізвище на Кайду не буде.

        

 

Коментарі  

 
+1 #2 Fylhsqrj 27.02.2013 20:16
який би то був "славко", який би не тупив з коментарями, кайда сам сказав, що два роки тому влюбився з першого погляду, читай уважніше, а це вже зрада дружині, навіть якщо вони зі спортсменкою за ручки під місяцем гуляли
Цитувати
 
 
-1 #1 Славко 27.02.2013 20:08
Ну який би то був "Тернопільський тиждень" ящо би не переходив на особисте?! Журналісти готові навіть в брудній білизні порпатись? Соромно за вас, панове.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.