Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні о 11:00 год в приміщенні залу засідань Тернопільської міської ради (вул. Листопадова. 5, ІІ поверх) відбудуться громадські обговорення проекту рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі»

А от що з цього приводу думає і написав відомий тернополянин Володимир Ханас

Мова йтиме про ціну 2.5 грн. за  проїзд. Сам на обговорення невідомо чи прибуду, тож хочу висловити позицію ще до обговорення.

Нагадаю, що тернопільські перевізники вже тричі влаштовували  пікети з вимогою переглянути вартість проїзду в маршрутках. Вони стверджують, що ціни на запчастини та пальне зросли, і з чинним тарифом у 2 грн не вистачає коштів не лише на модернізацію автопарку, а й на підтримання автобусів у справному стані.Особисто мене до сліз довели плакати учасників останнього пікету з написами: «2 гривні – тариф відмирання, 2,5 грн – тариф виживання, 3 грн – тариф розвитку». НЕДООЦІНЯЮТЬ себе!

Враховуючи ідеальне обслуговування пасажирів автомобільним транспортом у Тернополі, вважаю за доцільне запровадити з першого березня тариф у 5 грн. Щоби транспорт у Тернополі не просто так розвивався  собі, а покращено. Аби водії не відволікались на копійчані здачі, і не шукали додаткові купюри – пропоную встановити тариф на перевезення 5 грн. з особи без усяких пільг. Зекономлений час на розрахунках  дозволить водіям більше приділяти уваги знайомим під час розмов по особовому(мобільному). Вони матимуть більше часу на обгони, сперечання з пенсіонерами, лаяння пасажирів, слухання шансону і, навіть, на перекури на робочому місці.

Закликаю всіх тернополян підтримати мою позицію і не критикувати виконавчий комітет Тернопільської міської ради за прийняте ним завтра рішення. Тариф не може бути розвитковим, чи виживаючим. Тариф має бути покращеним!

З повагою 

Користувач автомобільних перевезень по Тернополю Володимир Ханас

У доповнення: Деякі свідчення високої якості автомобільних перевезень по Тернополю  у матеріалах 1, 2, 3, 4, 5. Сподіваюсь, продовження буде. Аби лиш тариф був по 5 гривень.

  
   

Коментарі  

 
+1 #1 правник 28.02.2013 14:20
Та чого ж 5 давай краще 10.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.