Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відеофакт про те, як політичне бидло на Тернопільщині знову зганьбилося

Переглянувши відео, все стає зрозумілим. Всі вони, однакові, політсили, політики – популізм, гра на публіку, на камеру, лайка, бійки, примітивізм…

Вискочка нардеп-свободівець Михайло Головко, який сидить спочатку начебто спокійно, а потім наче "обдовбаний" чимось, зриваєтьсяться і поводить себе неадекватно і бє по писку регіонала Петра Гоча, наче той не високопосадовець, а хлопчисько з підворітні, який, в свою чергу, потім «радо» демонструє закривавлений фейс.

Його, Головка, виводять побратими, серед них і виховано-переляканий подіями нардеп Сиротюк, істерична регіонала і свободівка, які репетують, на задньому тлі зомбовані свободівці, пенсіонери, регіонали.

Писки, крики, кров…

Навіть Степан Барна, який колись викликав повагу в ТТ, чогось також виліз на стіл і преться в камеру з криками…

Істеричний, як базарна баба,  і галасливий голова ТОО ВО «Свобода» Володимир Стаюра…

Та менше з тим – дивіться відео.

А від себе додамо – заповажали, для себе такі висновки зробили, регіонала Желіховського і свободівця Бицюру. Люди розуміли, що знаходяться в дибілізмі публічному, але змогли збергти обличчя і на тлі всіх тих дієвих персон виглядали – АДЕКВАТНИМИ…

Вже наступного дня стало відомо, що до Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ із заявою про спричинення тілесних ушкоджень звернувся один із заступників голови облдержадміністрації. Конфлікт між полярними політичними силами виник під час проведення у приміщеннях обласної ради та облдержадміністрації зборів партій, громадських організацій та їхніх прихильників.
Про перешкоджання проведенню громадсько-політичного заходу міліціонерів повідомили й представники однієї із партій.
До сутички призвели полярні погляди різних політичних сил. Завдяки оперативному втручанню працівників міліції протистояння не допущено.

Правоохоронці з’ясували, що конфлікт виник після того, як один із депутатів Верховної ради наніс тілесні ушкодження заступникові губернатора.
Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває подальша перевірка.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-4 #4 Славко 05.03.2013 19:49
Усі "моралізатори" і автор статті у тому числі щось почнуть розуміти, коли їх почне "система" нагинати в прямому розумінні. Ось тоді вони згадають про таких як Головко, таких як Бандера! Бандера не просто по морді бив - він відразу стріляв всіляку сволоту!
Цитувати
 
 
+10 #3 DAS 05.03.2013 10:03
Заголовок в точку Свобода знову підтвердила, що є партією БИДЛА розуміють, що все йде до перевиборів і більшівсть в них небуде в області і того так скачуть з кожним днем люди дивляться на БИДЛО партію і думаю вибори покажуть ставлення народу .
Цитувати
 
 
+13 #2 Ландяк 04.03.2013 23:42
Позор!!! Ламати так можна, але не будувати! Одні провокатор - другі дурні!!!
Цитувати
 
 
+15 #1 Юрій 04.03.2013 23:15
Не оправдовую нікого... Вже сьогодні довелось переглянути цю пародію на нашу "верховну зраду". Це... наші люди... Вже набридла ця вся клоунада!!! Я зовсім не провладний, але й в опозиції до опозиції...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.