Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Вчора, 4 березня, в Тернопільській обласній раді  на зборах громадськості краю, представників творчих спілок, організацій ветеранів відбулась  бійка між «свободівцями» та «регіоналами», про що ми писали в статті На Тернопільщині політики впали в істерику і дійшло до крові (відеоганьба)

 Як зазначили «свободівці» у офіційному прес-релізі, зустріч з громадою, яку власне вони і зініціювали, уже спочатку перешкоджалась провладними силами. Через «несподіваний» ремонт в одному з кабінетів, зустріч проводилась просто в коридорі.

 На громадський зборах поза депутатами усіх рівнів був і нардеп Михайло Головко, який вочевидь, відзначився у бійці найбільше, адже «заїхав» кулаком по “правій руці” Хоптяна, Гочу. У гармидері, що точився в раді було важко зрозуміти причину візиту регіоналів та власне підстави для бійки. Тому аби розібратись в ситуації ми зателефонували пану нардепу, аби з’ясувати причини такої імпульсивної поведінки, пише Львів Тернопіль щоденно, на що він відповів:

 «На зустріч прийшли представники громади. Однак, з’явились «регіонами» на чолі з Гочем і вирішили зірвати її. Вони почали створювати конфлікт, мене штовхнули і, відповідно, почалась бійка. Вони нахабно прийшли, аби спровокувати нас до такої ситуації і зірвати захід.»,- зазначив Михайло Головко.

 Аби об’єктивно оцінити сказане Головком, ми зателефонували й до головного «регіонала» облради Павла Федика, який також був присутній під час бійки і точно має знати причину «колотнечі».

Пан Павло, на жаль, щось коментувати відмовився, мовляв, ви журналісти все одно напишете по-своєму, щоб я зараз не сказав. А поміж тим «послав» до Гоча, най сам і розказує. Нажаль, до «постраждалого» заступника Хоптяна ми так і не додзвонились.

 З усього вище сказаного очевидно одне, що чутки про те, що от-от Хоптяна таки скинуть з теплого кріселка – факт. Саме тому усі «другорядні» його прибічники усіма силами, а той кулаками, намагаються показати себе. Зрозумілим стає і те, що в облраді робив «регіонал» Автанділ Мдінарадзе, якого не так давно скинули з посади голови райдержадміністрації Збаража якраз за оту милу справу – корупція. Він, аби хоч якось виплисти наверх, навіть не побоявся «врізати» самому нардепові Головку.

 Подія стала більш схожа на цирк чи балаган ніж громадські слухання. Найбільше засмучує те, що під час усіх цих між партійних  баталій, були присутні звичайні люди. Вони ж бо прийшли не на «бої без правил», а на громадське засідання. Та замість того, ще раз переконались у «неадекватних», порожніх  політичних амбіціях влади збоку як і «Свободи» так і «Партії Регіонів».

Примітка ТТ. До речі, нардеп Головко цинічно бреше стосовно того, що його першого штовхнули. На самому початку відео чітко видно, як Головко копнув Гоча в ногу, після чого свободівець Сиротюк спробував його заспокоїти.  Але підскочивши і підтягнувши штанці, нардеп дав по писку заступнику Хоптяна, після чого і сам отримав у відповідь в лице від Мдінарідзе…

Коментарі  

 
+2 #9 Сергій 08.03.2013 16:15
Взагалі слово парламент походить від франц. "parler",що в перекладі "говорити, домовлятися". Таке враження , що свободівці більше нічого не вміють, тому або кричать або розпускають руки. Подивіться кого ви обрали в депутати. Нехай влаштує спаринг з Кличком, або Валуєвим. Тоді й подивимося!
Цитувати
 
 
+4 #8 пенсіонерка 06.03.2013 10:07
ТАК соромно, що немає слів... хто керує державою...а за поворпотом новий поворот... що чекає простих людей
Цитувати
 
 
+4 #7 щирий українець 05.03.2013 20:00
ГАНЬБА Свободі !!!!
Я вже давніше почав зауважувати за Свободівцями різні вихідки, якими вони безпідставно зневажають невинних людей, поводяться як бандити, вриваються на чужу власність, обмовляють та очорнюють добре ім'я людей і багато іншого. Соромно та дуже боляче що багато людей повірили цій бидлоті і проголосували за них. Свободі ГАНЬБА!!!
Цитувати
 
 
+6 #6 Olena 05.03.2013 17:56
вуйки
Цитувати
 
 
+2 #5 Тернополянин 05.03.2013 17:47
Соромно за себе що голосував тепер за мяко кажучи не долугих СВОБОДІВЦІВ - це бандити..............
Цитувати
 
 
+3 #4 Андрійко 05.03.2013 17:11
ненавиджу ригів, але тепер вони б мали показати що правлять і зняти недорканість з цього псіхованого свободівця, і щоб посадили, буде урок, а то воно і простих людей почне бити, зажрався повністю, а гоч лохом буде, як таке попустить
Цитувати
 
 
+7 #3 опозиція 05.03.2013 16:16
Ось тепер маємо те що маємо.Все на що здатні наші верховні обранці- так це бити морди."Сила є - розуму не треба".Жахливо соромно за них, але не їм. Партійним лідерам настав час робити висновки, поки не пізно. Адже підставляють їх по повній програмі.Слабо закон мудрий підготувати чи щось інше добре для держави? Та бачимо, що патріотизм наших свободівців закінчується там, де починається їхня кишеня. І це дуже прикро...Думайте про Україну, а не розмахуйте кулаками. Такі як ви вбивали Чорновола! Ганьба вам!
Цитувати
 
 
+5 #2 пафнутій 05.03.2013 16:02
Головко красава
Цитувати
 
 
+2 #1 пафнутій 05.03.2013 15:27
теніс в шоці)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.