Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фіскальні пристрасті навколо відомого на Тернопільщині агрохолдингу набирають обертів. І хоча  далі працівники обласної податкової служби утримуються від коментарів стало відомо, що на сьогодні вже порушено 10 кримінальних проваджень проти підприємств і фірм, фінансово та юридично міцно пов’язаних із агрохолдингом «Мрія» у Васильківцях. Посадові особи декількох бізнес-структур підозрюються в ухиленні від сплати податків, зборів, обов’язкових платежів (ст.212 КПК України) на загальну суму 50 млн. 500 тис. грн. Плюс штрафні санкції. І загалом наразі йдеться про 62 млн. грн.!

Погодьтесь, це вже серйозно. Тим паче, що два тижні тому фіскальні органи провели виїмку бухгалтерських документів омріяної агрофірми у Васильківцях. За повідомленням прес-служби ДПС у Тернопільській області, підприємство не сплатило 15 мільйонів  податків.

Водночас днями Тернопільським окружним адміністративним судом розглядалась справа за позовом ТОВ «Збаразький цукровий завод» до податкової про донараховані 7 млн. 100 тис. грн. Судом прийнято рішення на користь держави та визнано правомірною позицію податкової.

Проведеною перевіркою встановлено, що Збаразький цукрозавод отримав від іншого товариства та комерційного банку кредити на загальну суму майже 60 млн. грн. У свою чергу, ці кошти перерахували ряду інших підприємств цукрової галузі Тернопільщини під виглядом надання поворотних фінансових допомоги. У результаті такої «господарської діяльності» Збаразький цукровий поніс витрат (оплата відсотків за отримані кредити) на загальну суму понад 15 млн. грн. За висновками експертів районної податкової, підтриманих судом, подібна діяльність не є господарською та порушує принципи розумної економічної причини (ділової мети) – отримання позитивного економічного ефекту. Тобто просто є імітацією бізнес-активності та мінімізацією доходів.

Зважаючи на все, як тут не згадати горезвісного Аль Капоне, який зумів обійти навіть спецслужби, а погорів через несплату податків. Слідство, як кажуть, триває…

«Номер один»

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.