Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора уся Україна вшанувала пам’ять  Кобзаря. В Тернополі також згадали «народного генія». Біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулось народне віче та молебень.

Захід провели за ініціативи ВО «Свобода», але серед присутніх були й представники з інших партій.  Варто звернути увагу й на те, що на дійство не завітав  міський голова. Проте, цьогоріч міська рада взагалі лишилась обабіч урочистостей на честь Кобзаря. Поки Надал  за кордоном підшуковує собі бізнес, міська рада перебуває в прострації. Це чи не вперше в історії Тернополя, коли міська рада  проігнорувала День народження генія …

 Не пішли по слідах міського голови та  не пропустили віче нардепи від вище згаданої партії. Не зважаючи на те, як «вміло» депутати декламували вірші та намагалися переконати громаду «що ми одна нація і один народ, тому не варто ділитися на партії, а потрібно нарешті об’єднатися і очистити державу від бандитів» без партійних прапорів не обійшлося.

До речі,  подейкували, що сьогодні біля Шевченка мала відбутись бійка  між «свободівцями» і регіоналами» за те, кому можна  покладати квіти до пам’ятника, а кому ні. Проте, Валентин Хоптян вирішив оминути заходи, організовані «Свободою» і  о 10 ранку під надійним крилом міліції поклав квіти до пам’ятника Шевченку та пішов у підпілля від «Свободи», якій в черговий раз не вдалось зустрітись сам на сам з головою ОДА.

 Цікаво було перебувати у гурті, вловлюючи перешіптування між депутатами. Кожен «обливав брудом» своїх колег, поки ті виступали перед громадою, а потім всі дружно обговорювали когось стороннього. Така вона, партійна солідарність..

Львів Тернопіль щоденно

 

Коментарі  

 
-3 #3 Петро Павлович 10.03.2013 15:17
на то в Надала купа заступників, щоб по заходах ходити.
Цитувати
 
 
-2 #2 777 10.03.2013 14:29
А як тебе звати, очевидцю "правдивий"?
Цитувати
 
 
+4 #1 зіфвтм 10.03.2013 14:16
дешево і сердито написано
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.