Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На про-свободівській радіостанції УХ радіо в Тернополі, де недільний ранковий і денний ефір виділяють виключно для депутатів від ВО Свобода, хоча часто там «звітує» мер Тернополя Сергій Надал, побували в прямому ефірі народні депутати Олексій Кайда і скандальний Михайло Головко. На сторінці музичних замовлень УХ радіо, користувач Славік звернувся до тернопільських свободівців, а особливо до нардепа Головка і замовив їм пісню:

Так пишуть анонімні автори, які роблять розсилку з пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Те, що ця електронка, а відповідно й інформація з неї є відверто антисвободівською, сумніву не викликає.

Хто за цим стоїть, ми, звісно, знаємо.

А тому й не робимо ПЕРЕПУБЛІКАЦІЮ всього, що надсилають. Бо є і багато інформаційного лайна звідти. Але дещо й на увагу заслуговує, в "змякшеному вигляді". Наприклад:

«Доброго дня! Хочу замовити пісню депутатам від партії ВО Свобода! Шановні тернопільські націоналісти, пенсіонери, безробітні, тобто всі хто входить до лав партії!

Успіху Вам в початих проектах! Також прошу передати привіт Міші Головку – народному депутату України. Міша, ми тебе обрали, не для того шоб ти бився і порушував Конституцію України!

Задумайся, не позорь нашу партію улюблену!

Поставте пісню Скрябін-Руїна.  Для всіх депутатів від пратії Свобода в Тернопільській області! Дякуємо Вам за РУЇНУ!»

Нагадаємо, вже більше 3-ох місяців Тернопільська область живе без бюджету, адже сесії Тернопільської обласної ради ігнорують депутати від партії Свобода. Також, нещодавно під час громадських слухань Народний депутат України Михайло Головко привслелюдно вдарив в коліно а потім в лице Заступника голови Тернопільської ОДА Петра Гоча. За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрите кримінальне розслідування.

Довідка: УХ Радіо 101,1 FM – Тернопільська недержавна музично-інформаційна радіостанція.

Slogan: ""УХ-радіо" - справді українська хвиля!". Музичний формат: виключно українська музика; 30% ефіру займають всеукраїнські хіти, 70% - галицька музика та пісні тернопільських виконавців.

Радіостанція належить депутату Тернопільської міської ради від ВО Свобода Юрію Фартушняку і є ряд інтернет-ЗМІ, завданням яких є - вихваляти Сергія Надала, Олексія Кайду та партію Свободу! Відповідно, потурати, обвиняти у всіх гріхах владу та інші партії крім ВО Свобода.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.