Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До Народного депутата України від ВО Батьківщина, Володимира Бойка, котрого до депутатства просунув його покровитель Голова Тернопільської обласної організації БЮТ Василь Деревляний, звернулись батьки вісімнадцяти учнів 1-В класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з приводу сприяння у заміні одного вікна у школі.

«Ми, батьки учнів 1-В класу Козівської загальноосвітньої школи №1 просимо Вас посприяти нам у заміні одного вікна на металопластикове з метою навчання учнів в належних умовах. Маємо надію, що Ви не відмовите нам у позитивному вирішенні цього питання».

Під листом підписались 18 батьків школярів та Класовод Марків Н.М.

25.02.2013 року. 

Як і більшість Народних обранців, подібні прохання депутати одразу скеровують в органи виконавчої влади для виконання. Як стало відомо, так зробив і Володимир Бойко. Одразу скерував відповідне звернення в Тернопільську обласну раду на ім`я в.о. Голови Сергія Тарашевського, та в Тернопільську обласну державну адміністрацію на ім`я Голови Валентина Хоптяна:

«Керуючись ст. 16.Закону України «Про статус народного депутата України» від 17 листопада 1992 року, прошу Вас розглянути заяву батьків учнів 1-Б класу Козівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та посприяти у заміні вікна у Козівській ЗОШ. Про результати мого звернення прошу повідомити мене у встановленому порядку».

Обурює факт, що прохання не стосувалося замінив усіх вікон в школі, не десяти і навіть не п`яти. Батьки прохають поміняти лише одне вікно в класі. Ринкова вартість звичайного металопластикового вікна становить близько однієї тисячі гривень.

То невже Народний депутат з зарплатнею близько двадцяти тисяч гривень в місяць не спроможний самостійно вирішити питання з одним єдиним вікном? Та ще й робить помилку в номері класу (батьки вказали 1-В клас, Народний депутат вказує 1-Б клас).  

Назріває питання, за кого ми голосували, шановні? Невже нам потрібні такі народні обранці, котрі не в силах замінити одне пластикове вікно в школі?

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

    alt    

 

 

Коментарі  

 
+2 #4 Галя 12.03.2013 18:00
18 учнів-це по п'ятдесят гривень скинутись,щоб їхні діти першокласники не мерзли.Але простіше на "дядю"перекинути свої проблеми.І для таких наївних порада-всі звернення до депутатів по етапу повертаються туди ж ,звідки прийшли.
Цитувати
 
 
+2 #3 козівчанка 12.03.2013 13:35
А шановна класовод на що надіялася, коли готувала звернення до депутата? Принаймі директора школи могла б про це повідомити.Це повинно бути відомо всім, що всі депутатські звернення повертаються в район.І аж ніякої допомоги від нардепів нема.Нема чого ходити до них на прийоми, вони все одно нічого не вирішують.Ні в раді толку ніякого, ні на окрузі.А тепер думайте, друзі, думайте, чи варто було за таке голосувати...
Цитувати
 
 
+2 #2 Місько. 11.03.2013 15:55
А що ви хотіли - бик і в Африці бик. А як обіцяв перед виборами...
Цитувати
 
 
-5 #1 анна 11.03.2013 15:44
якщо кожен депутат стане вирішувати так проблеми як вм\и пропонуєте... не знаю чи всі проблеми що є в Україні можна таким способом вирішити. Депутати повинні так вирішувати ці проблеми щоби у всій країні таких і подібних проблем не було.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.