Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями у ВО «Свобода» відбулося засідання політради партії, під час якого за різноманітні статутні порушення було виключено низку партійців.

Серед виключених називають прізвища доволі відомих у регіонах осіб, які, як твердить джерело «Погляду», «не змогли справитися з вагою слави, яка зійшла на партію, і допустили порушення партійної дисципліни та статуту».

11 березня лідер «Свободи» Олег Тягнибок у коментарі «Погляду» підтвердив інформацію про виключення партійців.

«Так, такий факт мав місце», – сказав Тягнибок.

Проте лідер «Свободи» відмовився деталізувати інформацію, зазначивши, що «сьогодні з цього приводу прес-служба оприлюднить офіційну заяву».

Нагадаємо, ще 17 лютого Олег Тягнибок, виступаючи у Тернополі в ефірі “Ух-радіо”, заявив про моржливість виключення з партії 200 членів за порушення партійної дисципліни.

Примітка ТТ. Як нам відомо, міський голова Тернополя Сергій Надал, перед тим як поїхати в Європу, також був на засіданні політради партії в Києві. І там він скаржився на деяких своїх побратимів з Тернополя, звинувачуючи їх в інформаційних провокаціях…

      

Коментарі  

 
-2 #1 Олег 11.03.2013 19:38
Надал сам тягне і роботу мера і партійну діяльність.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.