Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В переддень святого Миколая минулого року міська влада виявилася особливо щедрою до окремих мешканців міста Тернополя.

На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення №2124 «Про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань». Даним рішенням виконком затвердив протокол №16 засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 30.11.2012 р., який  додається до рішення. 

Як виявилось, не всі квартири в будинку №2 по вул.Протасевича (25 жовтня 2012 року житловий 160-тиквартирний будинок-комплекс з торгово-офісними приміщеннями під назвою «АРГО» помпезно приймали в експлуатацію) отримали ті, хто справно сплатив їхню вартість.

Частину помешкань ПП «Креатор-Буд» (директор УНП-іст І.Гуда, конкурент міського голови С.Надала на виборах у 2010 році) віддало міській раді. Але якщо ви думаєте, що ці квартири отримали ті, хто стоїть першим у квартирній черзі, то ви глибоко помиляєтесь. Квартири в якості службових отримали тернопільські високопосадові силовики.

Ще 30 листопада засідала комісія, яка вирішує житлові питання мешканців міста. І саме ця комісія погодила, що декілька квартир в будинку за адресою вул. Протасевича, 2 треба віддати силовикам. І саме цей протокол затвердили на засіданні виконавчого комітету 19 грудня 2012 року.

Пункт протоколу «Про реєстрацію квартир в якості службових та видачу ордерів на службові квартири» засідання житлової комісії визначив, що квартири отримають начальник відділу обласної прокуратури, молодший інспектор УБОЗу, заступники начальника УМВС, старший інспектор з особливих доручень, декілька начальників управлінь обласної міліції та керівник міського відділу УМВС. 

Слів немає. 

Виявляється мер Тернополя свободівець Сергій Надал нічим не відрізняється від Президента країни регіонала Віктора Януковича, який вже третій рік підряд збільшує фінансування силовим відомствам, перетворюючи Україну на поліцейську державу. Як потім силовики «відпрацьовують» гроші добре знають ті, кого били на податковому майдані, кого топтав «Беркут» під час мітингу на захист української мови, як єдиної державної. А особливу любов до силовиків мають побратими Сергія Надала, яких за кожну політичну акцію розкидують по каталажках.

Проте меру міста, схоже наплювати на однопартійців та тернополян. Сергій Надал живе за відомим правилом звичайнісінького бізнесмена-кидали: немає друзів є інтереси.

Отже, витяг з рішення виконавчого комітету Тернопільскої міськради від 13.12.12 року

№ 2124

Б.М.Малимін

Про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань

Розглянувши звернення громадян та клопотання керівництва і комітетів профспілок підприємств, організацій та установ, керуючись Житловим кодексом, «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»., затверджених постановою ради міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984р. №470, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Погодитись з пропозицією громадської комісії з житлових питань про зарахування на квартирний облік та надання квартир громадянам міста згідно поданих документів та даних про житлові умови сімей.

2.Затвердити протокол №16 засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 30.11.2012 р. (додається).

Ми роздобули копію протоколу

Порядок денний Засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 30.11.2012 року.

І в підпункті 10 протоколу чітко вказано, кому саме з високопосадовців прокуратури і міліції Тернопільщини виконком міськради надав квартири у новозведеній багатоповерхівці біля Збаразького кільця.

Але в звязку з законом про доступ до піублічної інформації, ми прізвища тих людей,  правохоронців високопоставлених, оприлюднювати не можемо...

10. Про реєстрацію квартир в якості службових та видачу ордерів на службові квартири.

          alt          

Надал і Гуда офіційно відкривають будинок, де квартири отримають не нужденні......

alt

НА фото: в цьому будинку отримали квартири працівники прокуратури і міліцейське начальство Тернопільщини...

alt

...

 

Коментарі  

 
-2 #5 Петро Іванович 12.03.2013 21:41
В "Антинадала" немає аргументів на захист своєї позиції, от і пише про інакомислячих, що вони "боти свободівські". Я до Надала чи Свободи ніякого відношення не маю ("Антинадал", звісно, не повірить), але не вважаю себе обдуреним чи обкраденим. А якщо "Антинадал" відчуває себе саме таким, то проблему необхідно шукати в собі. Виходить, сам пошився в дурні :lol: І мені байдуже, що навпроти мого коментаря буде багато "мінусів". Мене думка пошитих у дурні не цікавить.
Цитувати
 
 
+8 #4 антинадал 12.03.2013 11:48
о, боти свободівські і пятколизи надала тут як тут, вас розводять як лохів, а ви й далі вякаєте на підтримку тих хто вас обкрадає, бидло ви а не народ, і так вам і треба, що влада вас чмирить...
Цитувати
 
 
-5 #3 Микола 12.03.2013 10:04
а то нічого, що чинне законодавство вимагає від міської ради забезпечувати житлом правоохоронців? чи ви про закони України нічого нечули?
Цитувати
 
 
-3 #2 Ясінь 12.03.2013 10:03
Ай-яй-яй!!!! Що ж тепер буде? Добер, що є Тернопільський тиждень. Він нам відкриває очі.
Цитувати
 
 
-6 #1 Славко 12.03.2013 09:52
Горе-журналісти знову виявились некомпетентними . Міська рада не видає квартири, а лише реєструє їх у статусі службових. Квартири належать самій міліції! Звідки взялись? Напевне, або купили або подарунок від забудівника. Тому тут питання до забудівника, а не до міської ради.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.