Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про підготовку до проведення у Тернополі виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту та зв'язку йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна із народним депутатом, представником згаданого комітету Василем Деревляним.

Голова ОДА зазначив, що звернувся до голови парламентського комітету з питань транспорту та зв'язку Бориса Колеснікова з пропозицією провести таке засідання у березні 2013 року.

«Для Тернопільської   області   одним із пріоритетів є розвиток і удосконалення  транспортного та транзитного потенціалу, створення сприятливих умов для внутрішніх і транзитних перевізників», - наголосив Валентин Хоптян.

Під час зустрічі було розглянуто пропозиції щодо робочої програми виїзного засідання комітету.

Також В.Хоптян та В.Деревляний обговорили питання діяльності Тернопільського аеропорту.

Зокрема народний депутат розповів про зустріч із Почесним Президентом «Мотор-Січі», Героєм України В’ячеславом Богуслаєвим, під час якої йшлося про перспективи відновлення авіакомпанією авіарейсів за маршрутом «Київ – Тернопіль».

Про це повідомляє офіційний сайт ТОДА.

Як ТТ стало відомо з власних джерел, насправді регіонал Хоптян і нардеп від опозиційної  «Батьківщини» Деревляний говорили не тільки про те, що повідала прес-служба. А намісник Януковича на Тернопільщині та народний обранець, який пройшов у парламент за партійним списком, обговорювали майбутні перевибори до Тернопільської облради.

І досягли певних домовленостей.

Дотично спільні інтереси регіоналів і тимошенківців підтверджує також той факт, що 9 березня однопартійці Деревляного не брали участь у віче, яке організувала ВО «Свобода» в Тернополі біля пам’ятника Шевченка. А прийшли з квітами пізніше. А Хоптян з Тарашевським і чиновниками, як відомо, заявився раніше.

Очевидно, що бютівці чекали чи не буде сутичок людей з представниками ОДА, щоб не брати в цьому участь. Начебто про це представники влади й домовилися напередодні з Василем Деревляним.

І оскільки нардеп виконав вказівку ОДА, йому й було організовано зустріч з Хоптяном, під час якої йшла мова про нюанси дочасних перевиборів Тернопільської облради. В чому Деревляний з партійцями вельми зацікавлені, оскільки, нагадаємо, бютівців немає в нинішньому складі облради.

«Тернопільський тиждень»

      alt     На фото

На фото: Деревляний довольний, а Хоптян зацікавлено слухає "опозиційного" нардепа...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.