Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ввечері 14 березня та впродовж доби 15 березня аномальний циклон, який останніми днями паралізував усю Європу зумовить на Тернопільщині сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг, місцями дуже сильні снігопади. Налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку, подекуди ожеледь. Вітер північно-східний 17 – 22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети.

Комунальні служби Тернополя працюватимуть в посиленому режимі для ліквідації стихії. Тернопільська міська рада просить власників транспортних заходів без нагальної потреби не виїжджати на автошляхи. Тернополян застерігаємо бути уважними та обережними!

16 березня очікується поступове припинення опадів, зниження температури повітря.

Шторм, який за 11 бальною шкалою Бофорта матиме усі дев’ять балів насувається на Тернопіль. Негода, як прогнозують синоптики, має розпочатися 14 березня ввечері, і триватиме також і 15 березня.

Якщо прогнози синопитиків підтвердяться, у п’ятницю відмінять навчання у школах. А дітям будуть рекомендувати не покидати своїх домів у ці дні.

Під час засідання виконавчого комітету, міський голова розпорядився на ці дні підготувати усю техніку, яку застосовували для прибирання міста. У ці дні можливо буде паралізований рух по вулицях Тернополя.

 
  

 

Коментарі  

 
0 #2 Михайло.. 13.03.2013 18:40
Обіцянки Надала викликають сміх. Гроші спишуть, а сніг і сам зійде... Отака свободівська філософія сьогоднішня.
Цитувати
 
 
+1 #1 Український патріот 13.03.2013 15:56
Цілу зиму Надал не видавав ніяких роспоряджень, щодо прибирання снігу, а тут почне видавати. Не смішіть. :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.