Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник Надала матиме більшу зарплату.

Не встиг і двох місяців попрацювати на посаді заступника міського голови Тернополя Владислав Стемковський, як йому вирішили збільшити зарплату. Нагадаємо, що цей пан приїхав до нас з Луцька, щоб допомогти правлячим у місті свободівцям «навести лад» у Тернополі. До призначення заступником, Стемковський був радником мера ніби то на громадських засадах (при цьому, як з’ясувалося недавно, він був працевлаштований в одній організації)  і членом виконкому. Так от, тепер на наступній сесії міськради буде розглядатися питання про підвищення пану Стемковському зарплатні. Як значиться в оприлюдненому на сайті мерії проекті рішення «установити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% посадового окладу»

Хм, і які це високі досягнення у чиновника?

Ось так, шановні платники податків, тернополяни, таку владу, представники якої місяць попрацювавши на посаді, хочуть ще більше заробляти, ми утримуємо за власні кошти. До речі, сам Сергій Надал, як відомо, також отримав підвищену зарплату зі всіма надбавками одразу після свого обрання. Та й голова Тернопільської облради Олексій Кайда, також не тернополянин, певний час демонстративно не хотів усяких надбавок, але згодом передумав. Ось такі у свободівців та їхніх симпатиків, які зайняли високі посади у місті та області, «зарплатні апетити».

Нижче можна ознайомитися з повним текстом проекту рішення, яким депутати, а в цьому можна не сумніватися, підвищать зарплату «цінному працівнику» Стемковському.

«Про оплату праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського

Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування" та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, міська рада: ВИРІШИЛА: Установити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи та надбавки за вислугу років : – Стемковському Владиславу Володимировичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради»

«ТТ»

Коментарі  

 
+2 #4 Луцьк-Ліда 22.08.2011 20:22
Стемковський це гнида, яку треба вбивати відразу, щоб не розмножувалась
Цитувати
 
 
+2 #3 Катя 22.08.2011 20:21
А я його посадила б за грати на років так 25, щоб здихав "медлено і уверено"
Цитувати
 
 
+2 #2 Стьопа 22.08.2011 20:19
Стемковський це бидло і його треба гнати не тільки з Луцька, чи Терноволя, а з нашої України всраною мітлою, щоб тільки за ним засмерділо
Цитувати
 
 
+3 #1 Віктор 27.06.2011 10:46
За що ми платимо їм?!!
За безлад в місті?
За грабування нас - жителів Тернополя?
За їхню наглість з трибун всіх рівнів?

За що ми маємо терпіти це все?!!
Свободу геть з Тернополя!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.