Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За 10 років в Тернопільській області було закрито 47 шкіл. А план на найближче майбутнє зосереджений на закриття ще 49-ти закладів освіти.

Нещодавно очільник облдержадміністрації Валентин Хоптян дав вказівку своїм підлеглим підготувати перелік шкіл і дитячих садочків, які потрібно закрити у 2013 році. На теренах області розпочались масові перевірки.

Таким чином у Бережанському районі під «оптимізацію» попадають школи в селах Саранчуки, Вонсовичівка, Волощина, Квіткове та Гутисько. Також під час перевірки обласний відділ виявив негативні процеси в школах с.Нараїв, де є 23 учні та 12,75 ставок вчителів і там немає майстерні для трудового навчання та у с. Шибалині о 15.00 не було виявлено жодного вчителя та учня, хоча у школі є групи продовженого дня.

У Тернопільському районі у «чорний список» потрапили школи в Чистилові, Смиківцях, Серединках та Білій. У Зборівському перелік ще більший: Ярославичі, Монилівка, Бериніці, Глядки, Вертелка, Футори, Тустоголови, Красне.

Офіційно це робиться, начебто, для економії бюджетних коштів. Наприклад, щоб зекономити близько 1,5 млн. грн. у Теребовлянському районі посадовці планують закрити чотири навчальних заклади І ступеня (Папірня, Кривки, Остальці, Нова Могилиця), реорганізувати три дитячих садочки (Іванівна, Дарахів, Гниловоди) та Буданівську ЗОШ.

У зв’язку із зменшенням кількості учнів у сільських школах Чортківського району теж планують закрити деякі навчальні заклади. Під скорочення потрапила школа у селі Білий Потік та Станція юних техніків у Чорткові.

Не зрозумілим залишається те, яким чином здобуватимуть освіту діти, яким «пощастить» відчути на собі чергове покращення від Табачника.

"Погляд"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.