Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За тернополянами слідкуватимуть

Півмільйона гривень виділила Тернопільська міська рада на закупівлю камер спостереження. Їх планують встановити практично у всіх куточках міста.

Влада вважає, що такі дії повинні стримувати порушення правопорядку. Ідея з камерами належить ще колишньому міському голові Роману Заставному, який в такий спосіб пропонував допомогти міліції (http://www.numberone.te.ua/?page=consult&consultid=278&sub=). Однак парадокс в діях теперішнього мера Сергія Надала полягає в тому, що програму «Правопорядок» так і не затвердили, хоча гроші в розмірі 350 тис.грн. в бюджеті виділили і камери майже закупили.

Виглядає так, що за мешканцями спостерігатиме влада, яку самі ж тернополяни і обрали.

Хоча з іншої сторони, чи може свободівська більшість підтримувати міліцію, яка проти партійних активістів порушує кримінальні справи?

Спробою компромісу між ВО «Свобода» та правоохоронцями можна вважати призначення членом виконавчого комітету керівника міської міліції Андрія Матрифайла. Можливо, поки камери шукатимуть, програму таки приймуть. Тоді все ляже, як того хотів попередній мер Р.Заставний, а Сергій Віфталійович не зможе звинувачувати попередників.

Для інформації: зовнішня камера для спостереження коштує, в середньому, 4 тисячі гривень.

 

Коментарі  

 
+1 #2 Опозиціонер 27.06.2011 10:31
Віталій - ви наглий троль:) Мені цікаво, чому така нагальна проблема виявилась в камерах по місту?!! 350 тисяч йдуть на камери, коли в той же час Надал в кожному ефірі розказує як мало грошей виділили на освіту з держбюджету... Думаю Надалу цікаво прослідкувати за тими людьми які розклеюють плакати з нагальними питаннями до мера:)! Бо хоч і називає своїх опонентів пан Надал - політичними імпотентами, але вже скільки грошей він витратив з кишені своєї дружини на те щоб хоч якось реагувати на ту "чорну неправду"!
Цитувати
 
 
+2 #1 Віталій 23.06.2011 18:21
Заставний нехай би робив! Самого хотіння замало.

Зате Заставний мав файного заступника Гринчишина, що вчасно захотів і "прихопив" ресторан Україна за смішну ціну в 50 тис. грн. Редакція, будьте послідовними, напишіть хто, як і за скільки приХватизував цей ресторан. Люди повинні знати "героїв".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.