Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всі тернополяни пам'ятають, як міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал закривав поліклініку колишнього комбайнового заводу. Робив він це, як тільки прийшов до влади, а подавалося все під соусом реформ в медицині. Тоді влада добрехалася до того, що всі працівники поліклініки будуть працевлаштовані, однак на практиці все виявилося далеким від даних мером обіцянок людям. Допомагав йому у цьому головний лікар поліклініки Р.Левчук, який за свої "старання" отримав посаду начальника управління охорони здоров'я міської ради і працює на ній досі. Про всі ці події красномовно свідчить новина наших колег з телеканалу ІНТБ.
І от, тільки зараз, через 2 роки після закриття поліклініки, стало зрозуміло істинну причину такого кроку влади. Ніхто навіть не думав реформувати медицину, інакше би в тернопільських лікарнях не помирали люди. Насправді, приміщення поліклініки віддають (продають, дарують - потрібне підкреслити) ТОВ "Оранда ЛТД" під багатоквартирний будинок.
І звичайно, всі свободівці вкотре проголосують за забаганку свого мера (наразі нам ще невідомо, чи відбулося голосування з цього питання – прим.
ТТ).
Проект № 37                                                     Вносить В.Л.Кібляр
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,6448га для обслуговування нежитлової споруди поліклініки з реконструкцією під багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Бродівська, 53 ТОВ «Оранда ЛТД»
Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Оранда ЛТД», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Оранда ЛТД» (ід.код 35518508) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6448га для обслуговування нежитлової споруди поліклініки з реконструкцією під багатоквартирний житловий будинок, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул.Бродівська,53.
2.Надати в оренду терміном на п’ять років товариству з обмеженою відповідальністю «Оранда ЛТД» (ід.код 35518508) земельну ділянку площею 0,6448га (кад.номер 6110100000030010113) для обслуговування нежитлової споруди поліклініки з реконструкцією під багатоквартирний житловий будинок, зі зміною цільового призначення земельної ділянки, за адресою вул.Бродівська,53.
3. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Оранда ЛТД» в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.
4. Після проведення державної реєстрації права на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.
Міський голова                          С.В.Надал

P.S. На останній сесії міськради, яка відбулася у пятницю, депутати не рзглянули/затвердили це питання. Але не тому, що одумалися. Причина в іншому. Чому - невдовзі повідомимо...

alt

"Тернопільський тиждень"

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
-4 #5 Павлик 25.03.2013 06:33
кому в тому районі поліклінка та треба? хай роблять, що хочуть. тим більше, що це приватна будівля
Цитувати
 
 
+5 #4 крек 23.03.2013 15:07
взагалі то там мали відкрити інфекційну лікарню але навіщо в такому місці як тенопіль вона не потрібна
Цитувати
 
 
-3 #3 ВіктОРР 23.03.2013 10:36
Будівля, в котрій була поліклініяка комбайнового - приватна власність. До чого тут міська рада?
Цитувати
 
 
+4 #2 Галя 22.03.2013 18:17
Там ще земельна ділянка навколо поліклініки немала,цікаво,к ому дістанеться вона?
Цитувати
 
 
-4 #1 ВіктОРР 22.03.2013 15:12
Так же ж не затвердели то питання!
Чого наклепи зводите?!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.