Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ми писали про одного «цікавого» депутата-свободівця в Тернополі, який допоміг Сергію Надалу стати мером (Михайло Окаринський – свободівець, який працює і на Заставного, і на Надала (хто є хто в команді мера Тернополя)

І ось цей чоловік знову в центрі уваги. Уже два місяця місто «гудить» про церкву св. Володимира і Ольги, що на “Дружбі” (вул.Пилипа Орлика), на території якої спочатку масово почали вирубувати дерева, а згодом, вирішили ще й дев’ятиповерхівку будувати, повідомляє «Погляд»

Тернопільська прокуратура знайшла причину, чому не перевірятиме законність зведення багатоповерхівки на території церкви Святих Вололодимира та Ольги, що по вулиці Орлика, оскільки перевірка не здійснена уповноваженим органом – архбудконтролем. Тому єдине, що зробили представники прокуратури – передали звернення до архбудконтролю.

22 березня мешканці з вулиць, що належать до виборчої дільниці, по якій був обраний М.Окаринський (на фото), були на прийомі в депутата. Відбулася розмова щодо незаконності комерційного будівництва на ділянці, наданій міськрадою релігійній громаді ще у 1999р. для будівництва храму.

Як розповідають тернополяни, депутат висловив сподівання, що конфліктуючі сторони зможуть вирішити справу “як розумні люди” (?…), а моральну складову цієї проблеми депутат обговорювати відмовився.

«Моральна складова цієї справи є дуже цікавою – коли духовні особи – наші моральні авторитети і душпастирі, вчителі і наставники – користаються лазійками в Законодавстві і, свідомо перекручуючи його, аргументують свої дії, постає питання, а на кого нам рівнятися? Коли політична сила, з якою ми повязували цивілізаційні процеси в країні, дає “добро” на сумнівні земельні оборудки і усякого роду шахер-махери, чим вони кращі за своїх опонентів?”, – запитують виборці...

    

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #5 Олег 26.03.2013 10:19
Голосував за "Свободу" і Окаринського. В майбутньому ні за яких умов не підтримаю політичну силу, в списках якої буде Окаринський. Питання будівництва будинку біля церкви Володимира і Ольги є "чистим" криміналом. Це всі розуміють, але комупція є не лише в суспільстві, але й серед церковних діячів(((((
Цитувати
 
 
-2 #4 ВіктОРР 25.03.2013 21:21
Люи не розуміють, що в цій ситуації не до Окаринського треба йти, а до священика! Або влаштувати обструкцію на службі в того свящиника!
Причому тут Окаринський і Свобода? Це ж не Окаринський землю давав церкві!
Цитувати
 
 
+1 #3 обєктивно 25.03.2013 21:17
жидівське фуфло цей місьо, тому йому й пох.. проблеми християн, а робить тільки те, що гроші приносить, і це в свободі, але чого дивуватися - так ніби тягнибакс українець...
Цитувати
 
 
+5 #2 Микола 25.03.2013 14:47
Ганьба Свободі
Цитувати
 
 
+4 #1 Дмитро 25.03.2013 14:44
Все частіше я переконуюсь в тому що нас "Свобода" розчарує так само як колись розчарував Народний рух. В Тернополі підняли (за проголосували свободівці) проїзд в маршрутці.І це в місті де зарплати найменші.А чому не зробити конкурс на нового, який не буде піднімати тариф перевізника.Висновок один. Свобода -це не та сила яка наведе лад в Україні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.