Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Майже на кожній сесії Тернопільської міської ради комунальним підприємствам депутати надають земельні ділянки. Як ми вже писали, лідером у отриманні міської землі є фірма «Тернопільбудінвестзамовник». Нагадаємо, зокрема, на сесії 22 березня комунальному підприємству передали у користування майже 6 гектарів на вулиці Текстильній для будівництва та обслуговування гаражів. Це рішення привело до мерії кілька десятків людей, котрі упродовж усього засідання скандували під вікнами «Ганьба!».

Ще під час розгляду цього конфліктного питання депутат міськради Наталя Карпишин поставила під сумнів доцільність передачі «Тернопільбудінвестзамовнику» земель у Тернополі. Мовляв, фірма, що показує тільки 25 тисяч гривень прибутку, навряд чи зможе впоратися з тією землею, що їй щоразу передається. І взагалі на часі вже запросити директора цього комунального підприємства на сесію, щоб той відзвітував про діяльність. Бо тут вже віддає якоюсь аферою.

– Аферизм тут полягає і з «Тернопільбудівенстзамовником», яке виступає буфером земель тернопільських фактично. Які йдуть поза аукціоном і не продаються відповідно, як це належить до законодавства. Хто цим займається? Хто аферист?, – поставила риторичне запитання депутатка.

Ще одне «земельне» питання по «Тернопільбудінвестзамовнику», яке було в порядку денному 30-ї сесії, стосувалося відведення ділянки площею 0,1050 га під будівництво багатоквартирного житлового будинку теж на вулиці Текстильній. Перед його розглядом депутат міськради Оксана Муц запропонувала усі питання, котрі стосуються передачі землі цьому комунальному підприємству, взагалі зняти з розгляду. А повернутися до них тільки тоді, коли «Тернопільбудінвестзамовник» прозвітує перед депутатами про свою діяльність.

– Ну, я вашу пропозицію почув. Що далі?, – запитав у Оксани Муц міський голова Сергій Надал.

– Ставте на голосування пропозицію, щоб зняти з розгляду це питання, – відповіла депутатка.

Але до голосування за таку пропозицію справа не дійшла. Не підтримувати даний проект рішення просив колег і депутат міськради Іван Сороколіт.

– Ця територія межує з гуртожитками міської ради на вулиці Текстильній, 2. До мене звернулися з колективним письмовим зверненням мешканці цього гуртожитку. Просять до моменту, поки не розглянемо проект, що там передбачається будувати, поки що не затверджувати, перенести на наступне засідання. А до того часу, спільно зі мною ми це питання вивчимо, мешканці переконаються, що саме там планується, і розглянемо ще раз, – зауважив депутат.

В результаті «за» 11 із 44 – рішення щодо передачі чергової земельної ділянки фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» на деякий час відкладено, пише За Збручем

        

 

Коментарі  

 
+1 #3 оленочка 26.03.2013 19:21
ВіктОРРЦитую ВіктОРР:
Чи може хтось навести приклад, коли живі люди (а не політики) звернулись до нього щодо якоїсь земельної проблеми і він не прислухався?! Ось і тут, швидше за все, люди звернулись і Надал радо пішов на зустріч!

Сам віриш в те, що пишеш?
Цитувати
 
 
-1 #2 Микола. 26.03.2013 09:10
аферисти ті, що пишуть неперевірену інформацію. зі слів депутатки, яка сама аферистка!
Цитувати
 
 
-4 #1 ВіктОРР 25.03.2013 21:19
Чи може хтось навести приклад, коли живі люди (а не політики) звернулись до нього щодо якоїсь земельної проблеми і він не прислухався?! Ось і тут, швидше за все, люди звернулись і Надал радо пішов на зустріч!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.