Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дивитись швидкість руху на вулицях Тернополя, планувати маршрут, слідкувати за заторами можуть водії в режимі онлайн. В місті впроваджують систему управління дорожнім рухом. Відтак Тернопіль – одне з трьох міст, де контролери світлофорів під’єднали до системи „Яндекс. Затори”.

-  Сьогодні в місті йде впровадження комплексної системи управління дорожнім рухом. Ця система інтегрована з популярним картографічним сервісом „Яндекс”. Оцінити швидкість руху транспорту на окремих вулицях, спланувати оптимальний маршрут можна не виходячи з дому вже сьогодні, – розповів міський голова Тернополя Сергій Надал в ефірі Ух-радіо.

Керівник міста вважає, що новий сервіс буде корисним для звичайних тернополян і для різних служб: міліції, лікарів швидкої допомоги, пожежників і навіть комунальників.

- Система „Яндекс-пробки” охоплює всі міста, але тільки в Києві, Донецьку і Тернополі цифрові контроллери міських світлофорів інтегровані в систему і обмінюються даними з „Яндексом”. На сьогоднішній день є 9 контролеллерів. До липня їх планують поміняти на всіх світлофорах, – зазначив Надал.

Міський голова визнає: нині є проблема з організацією руху. Втім, зазначає, транспортна мережа створювалась десятиліллями, для того, щоб її змінити якісно і ефективно – треба час і інвестиції.

- Коли розвивалась мережа, в Україні було 60 автомобілів на 1000 населення, зараз є 100 автомобілів на 1000 населення і цей показник буде рости. За декілька років прогнозується, що буде 500 авто на 1000 мешканців. Звичайно, що дороги не готові до такого рівня автомілізації. Щоби пристосуватися, треба робити кардинальні кроки, розширювати дороги, будувати мости і туелі, звичайно, це великі кошти і великі вкладення, – каже Сергій Надал.

На його думку, при оптимальній організації дорожнього руху кількість заторів можна скоротити до 40%, пише Доба

 

Коментарі  

 
-3 #4 Оксана 26.03.2013 15:14
Де мій коментар боягузи?
Цитувати
 
 
+4 #3 Оксана 26.03.2013 14:52
А ще я пропоную свободівцям і Надалу проголосувати за підняття проїзду в маршрутці до 5-10гр.(так як вони вже зробили підняття тарифів недавно на сесії)ітоді пусті маршрутки не їздитимуть, бо буде не вигідно, а отже дороги звільняться від лишнього транспорту а народ буде ходити пішки і кричати Слава Україні Дякуємо Надалу.
Цитувати
 
 
+3 #2 Сподахівський 26.03.2013 14:39
Що дадуть ці технології як вожді міста неспроможні елементарно посипати піском хоча б центральні вулиці, як це мало місце у пятницю. А працівників жеків і комунальних служб, які колись чистили місто, обміняли на кучу високооплачуван из чиновників! Так рулить "Свобода" - дайте дорогу!
Цитувати
 
 
+1 #1 tatotol 26.03.2013 14:37
геть як Азіров все покращів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.