Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сироти з Коропця через Хоптяна не потрапили на 4-денний тренінг «Діти-сироти: на порозі дорослого самостійного життя». З відкритим листом до президента В.Януковича звернулося “Братерство сиріт”, що через посадових осіб Тернопільської області та у відсутності сприяння збоку органів влади було зірвано повністю програму. На лист ТОДА відповіли, програму не зривали – причина у снігопаді.

Як написали читачі «Погляду», що добратися дорогою з Тернополя до Коропця і назад було можливо.

-  Я особисто був в автобусі і діти виїжджали. Ми ж в автобусі везли одну дитину з інтернату до м.Тернопіль. Ми доїхали «порожніми» до Коропця з Тернополя. Значить і ми могли вернутися щасливо з Коропця в Тернопіль, тобто у зворотньому напрямку, – пише Василь Меуш. –  Хоптян та його команда не відповідальні за дітей-сиріт. Якби вони були самими вихованцями з інтернату чи сиротами, тоді б вони краще знали, що таке відпочинок для дітей сиріт один раз на рік. А не перебувати у закритому закладі, наче в колонії!

 Пан Василь додав, що кадети виїхали двома автобуса у жахливу погоду, а діти виїжджали за хороших погодних умов і були в автобусі.

 - Усі вихователі і вчителі проти тебе настроєні за то, що не поїхали діти. Якби не вказівка від тебе чи твоїх підлеглих, все б відбулося, а тепер давай сам за свої кошти організовуй їм 4-ох денний відпочинок! –  додає читач.

Підтримують думку і інші люди:

- Тоді чому ліцеїсти виїхали, всі учні шкіл Тернопільщини повиїжджали на березневі канікули. Одному Хоптяну замили очі. Всі дороги були розчищені вчасно, не рухалися лише вантажівки до 24 березня до 17.00 год. Отож, сам Хоптян і покарав діточок. Значить діти – це його раби?!, – пише Ром Забрецький.

Примітка ТТ. Нагадаємо, гуманітарний заступник Хоптяна Петро Гоч так пояснював ситуацію: «Звісно, що питанню організованого дозвілля вихованців інтернатних закладів потрібно приділяти особливу увагу. Однак, за таких складних погодних умов наражати на небезпеку дітей, які б мали подолати автобусом значну відстань від Коропця Монастириського району до обласного центру, ніхто не мав права. Тому звинувачення на адресу посадових осіб, які діяли відповідно до ситуації, що склалася у зв'язку з негодою, виглядають надуманими та нелогічними, адже, ще раз наголошуємо, йдеться про безпеку юних пасажирів, якою, переконаний, нехтувати на можна у жодному випадку!».

Коментарі  

 
+2 #1 Стефан 01.04.2013 00:22
Якщо така мила обласна адміністрація і внеї для себе є машини, то для дітей нехай найме супровід ДАЇ. За погодні умови ніхто крім Гоча з Хоптяном не спорить. Всім відомо, що погодні умови дозволяли вивезти діток, Адже сама гірша ситуація з погодою була 22 березня, а ще гірші погодні умови були 15-17 березня, коли до Коропця навіть хліб не привозили. А коли все таки рейсові автобуси всі рухалися і навіть за дітьми прибув автобус, то чомусь влада протягом чотирьох днів не наважилася забезпечити цей віпочинок. Отож, геть посадоців, які вводять в оману спільноту. Вам ніхто не повірить, бо на вулицях всюди було сонячно. Просто посеред дороги в телефонному режимі діток повернули назад. Майте Бога в серці перед дітьми, які всі канікули пострадали від таких дій влади.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.