Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Суддю і слідчого прокуратури підозрюють у злочині та змові.

За вимагання та отримання хабара в розмірі 2500 доларів затримали слідчого Підволочиської прокуратури та суддю цього ж району.

Цю неофіційну інформацію частково підтвердили в обласній прокуратурі.

Гроші посадовець прокуратури та служитель Феміди вимагали та отримали за “потрібний” вирок у кримінальній справі. Чіткого коментаря цього випадку в прокуратурі нашої області отримати не вдалося, повідомляє «20 хвилин».Там підтвердили лише факт затримання слідчого. Щодо судді - інформацією не володіють.

Ми не можемо надавати будь-якої інформації стосовно даної справи, оскільки слідство веде не обласна прокуратура, а Генеральна прокуратура України, - пояснює прес-секретар облпрокуратури Леся Долішна. - У нас немає навіть копії постанови чи інших офіційних документів. Але позиція керівництва обласної прокуратури чітка — кожного порушника закону, незалежно від місця роботи та посади, мають притягнути до відповідальності.

Про яку саме відповідальність для порушників йде мова, в прокуратурі також не уточнюють, оскільки не мають слідчих матеріалів. Разом із тим, згідно зі ст. 368 Кримінального кодексу за такий вчинок загрожує позбавлення волі на термін до 12 років. Щоправда, якщо притягти до відповідальності слідчого прокуратури — для правоохоронців не проблема, то з суддями ситуація складніша. Аби вкинути за грати суддю-хабарника, правоохоронцям часто потрібно свої дії узгоджувати з Верховним судом Ураїни, а то й із Верховною Радою.

За неофіційною інформацію «ТТ», працівника прокуратури і суддю на хабарі затримали тернопільські оперативники Служби Безпеки України

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.