Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Акція «Вставай, Україно» сьогодні в Тернополі все ж відбудеться. Сподіваємося, без жодних ексцесів і провокацій. Під питанням залишається приїзд Віталія Кличка, хоча вчора в Івано-Франківську він був.

Брифінг лідерів цієї акції відбудеться. Щоправда, організатори заходу постійно міняють місце, де політики мають спілкуватися з пресою. За останніми даними це відбудеться о 16.15 год. біля пам’ятника Соломії Крушельницької.

Як повідомляють ЗМІ джерела з Тернопільської міської ради,  вчора поступила команда всім начальникам управлінь міської ради (серед яких мало свободівців), а також директору «Тернопільводоканалу» та директору «Тернопільелектротрансу» (очолють ці підприємства депутати-фронтзмінівці) і ще деяких комунальних підприємств міста вивести людей на мітинг опозиції на 15-30. Начальники особисто складають списки своїх працівників і хто без поважної причини не захоче йти на мітинг -  отримає щонайменше догану або ж звільнення з роботи.

В самому ж свободівському середовищі «гуляє» інтрига – а чи буде на цьому заході сам міський голова Сергій Надал.

Бо, подейкують, він і цього разу пробував знайти причну не зявитися на захід, який має яскраве політичне забарвлення.

Але, стверджують наші джерела, пан Надал, який напряму керується Олегом Тягнибок, отримав від лідера партії вказівку – БУТИ!

То ж навряд чи мер Тернополя ослухається наказу старшого побратима.

Хоча, нагадаємо, останнім часом Сергій Надал не взяв участь у кількох знакових для свободівців заходах, чим викликав різке невдоволення серед однопартійців.

Пригадайте хоча б, як Надал не вшанував загиблих героїв під Крутами і не прийшов на кладовище в Тернополі, а відправив секретаря (фото)

В той же час, стверджують його побратими, він перебував у закорднному вояжі в компанії з місцевим будівельним магнатом.

Також в день народження Кобзаря до його пам'ятника прийшли звичайні тернополяни та політики не лише щоб вшанувати й покласти квіти, а й всеобласне віче провести. І от замість міського голови Тернополя був його заступник Леонід Бицюра.

Тоді самі свободівці ж обурено говорили між собою, що Мер Тернополя Сергій Надал поміняв вшанування Шевченка на поїздку в Європу?

     alt     

Чи не востаннє Сергія Надала бачили поруч з побратимами на масовому заході під час відкриття памятника Незалежності в серпні минулого року (про купання на ставі та в схожих "подіях" і участі в різхних імпрезах мова не йде)

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
-1 #1 Григорій Миколайович 30.03.2013 10:47
все, що написано в статті - не підтвердилось. Вам не соромно?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.