Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кого виховали  лідери опозиції  і хто захищатиме наші права в Тернополі та області (з листа читача, примітки ТТ)

Почнемо із УДАРу , який в зв’язку із розчаруванням людей в „старих” політиках „виїхав” в Верховну раду особисто на Кличкові.

В Тернополі УДАР очолює Ігор Побер. До позитивів останнього можна віднести те, що він спортсмен. До негативів -  оборудки із землею міської громади та робота в адміністрації президента до моменту вступу його в повноваження депутата Верховної ради (точніше, працював в Тернопільській ОДА і пішов звідти ще на початку виборчої кампанії 2012 року - прим.ТТ).

Крім цієї людини в області ніхто з пересічних громадян представників Кличка не знає нікого. Навіть на сайті партійної організації неможливо віднайти хто і яким районом керує. І хто за що відповідає.

Правда за невиплатою коштів членам комісій, спостерігачам та агітаторам прослідковуються відомі фамілії (Петровський..., Яворський...), однак за крадіжки з партійної каси і шахрайські дії по відношенні до звичайних громадян ніхто нікого з партії не вигнав. Всі мовчать. Значить всім добре.

Чи я не правий, або хоч слово неправди написав???

Ідемо дальше...

Гібрид : „Об’єднана опозиція” .

Яценюк, з своєю україно-єврейською натурою хоче щось зліпити, та йому нічого не вдається.

З 8 партій, що увійшли в Об’єднану опозицію, 6 мертві:

Від „Громадянської позиції” в місті та області – один Ландяк,  з печаткою партії в кишені. Від Народного РУХу – „рухається” тільки Вихрущ. І то так помаленько, і часом не в ту сторону, що і коментувати не хочеться. „Реформи і порядок” так дореформувались , що навіть невідомо  хто там керує. З більш менш „живих” це залишки БЮТу та Фронт Змін. Однак:

„Штири” (літературною мовою чотири) депутати від Юлії Володимирівни, з любовю в серці, тихенько „злили” Власенка , на угоду владі  ((((- без коментарів...

Фронтовик – Заставний, на виборах членів комісій обікрав, не доплатив кожному по 50 грн. (тут автор щось наплутав, а тому ми з ним незгідні, бо  навряд чи Заставний "обкрадав" би кілька десятків людей на таку мізерну суму - прим.ТТ). А після виборів  партійний офіс бізнесменам здав (за нашими даними - тільки пробує -прим.ТТ) в оренду,  за 2 400 доларів в місяць. Люди не мають куди прийти і навіть скаргу написати.)))) -  сміх крізь сльози...

Може і хотів би когось на когось поміняти Арсеній Петрович. Та немає кадрів.

Чи я не правий, або хоч слово неправди написав???

ВО „Свобода”.

З приходом до влади Бен – Надала та Аль – Кайди ситуація в Тернополі та області значно „покращилась”.

- Тернопільська обласна рада – ЄДИНА  в Україні, що не прийняла бюджет. Основне , що ми єдині!!! І під проводом пана Стаюри мітингуємо. І не важливо , що через відсутність бюджету люди не отримують зарплати... Область в місяць збирає власних надходжень біля 16млн.грн. При потребі 50млн.грн. Решту дає Київ. Немає бюджету - немає грошей...

- Всі пенсіонери їздять безкоштовно в громадському транспорті.

- Парки вирізаються стаханівськими темпами за проханням „вдячних громадян”.

- Набережна Тернопільського ставу обростає котеджами (Дальній пляж).

- На територіях церков , як гриби, ростуть багатоповерхові будинки.

- Дороги в нас – найкращі... (29.03.2013р. громадяни, що протестують проти поганої якості доріг хотіли привезти погнутий диск та порване колесо до міської ради. Однак організаторам акції Smotra Ternopil , BMW Ternopi та RTT Ternopil, та особисто афганцю Віталію Крутиголові зателефонували „братки”, за дорученням Сергія Віталійовича Надала, та „доходчиво” попросили акцію не проводити. Результат: 29.03.2013р. акція поховання колеса не відбудеться).

Більше «хвалити» Свободу  не буду. Всі ми живемо тут і на власні очі бачимо , як покращилось наше місто та область за останній час.

Чи я не правий, або хоч слово неправди написав???

Результати вищенаведених наслідків:

29.03.2013р. о 16.00 Під проводом Тягибока, Яценюка, та Кличка зберемось ми всі біля „літака” і організованою колоною пройдемось до пам’ятника Бандери. Поряд із лідерами опозиції будуть іти вищезгадані особи.

Потім ми всі разом приймемо звернення , резолюцію, тощо. Керівники опозиції сядуть в свої дорогі джипи і поїдуть...

А в 2015 році на місцевих виборах всі ті фамілії , що я навів опиняться в прохідних списках до районних, та Тернопільської міської рад.

І ви не повірете , але ми всі разом знову їх оберемо. Бо згідно статуту всіх партії керівники, хоч вони інколи і бездарі та хабарники, знаходяться в прохідному партійному списку...

Будуймо Україну!!!...Утримуймо зас... анців привладі!!!

Чи я не правий, або хоч слово неправди написав???

P.S.Те що я написав виглядає  як критика опозиції. Однак значну частину цих людей знаю особисто. А про багатьох чув. Вони нічим не кращі за регіоналів. Нажаль...
Не підписуюсь, інакше скажуть , що регіонал...
Просто порядна людина

                alt                

 

Коментарі  

 
+4 #4 Кріпак Свободи 30.03.2013 08:44
Автор статті прав на 100%.
Я особисто підтримував СВОБОДУ на виборах.
Але зараз на власній шкірі відчув як "братки" Надала відносяться до простих людей. Прості люди для СВОБОДИ - це кріпаки. Приклад: Ганебне рішення Надала створити КП ПМТЗ, поставити ним керувати Фляка О.О. і дерти останню сорочку з людей по всьому місту. Де той фонд і де ті гроші ми бачимо по стану доріг!
Цитувати
 
 
+3 #3 вила 29.03.2013 20:43
"ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕВОЛЮЦІЯ З РОТАЦІЄЮ ВСІХ ЧИНОВНИКІВ!! Не допускати до ДЕРЖАВНИХ установ і закладів---- "українофобів-сталіністів,сла вянo-росийского православного міра"... --"кримінал-антидержавників , основою яких є московська-імперська мафія "... -"манкуртів-зрадників,основ ою яких є різного виду московські терорестичні угруповування"... - "совків-підкідьків-стукачів,,", хоч якими б "уМНИКАМИ" і "пРОФЕСИОНАЛАМИ" оНИ небыли.....Гнать Їх всіх ВИЛАМИ!!! Дотримання норм УКРАЇНСЬКОЇ КОНСТИТУЦІЇ !!!------ Тільки Державна мова в закладах і установах!!!! ----Українська ПОліція,---Українська Армія,---Українська Прокуратура,---Українські Суди, ---Українська Державна Безпека,---УкраїнськІ олігархи і Український бізнес""" Хай живУТЬ і процвітаЮТЬ НАРОДИ УКРАЇНИ!!!" Молодь, не чекайте кінця,бо повернуться саЛОВКИ і каторги, ще жорстокіші,чим було при сталіні.I буде пізно для ВАС !!!!! Д"явол і московскі ОҐПУ-НКВД-НКҐБ-МҐБ-КҐБ живучий.
Цитувати
 
 
-6 #2 регіонал 29.03.2013 13:09
молодець
зайдеш потім за зарплатою, скраз вкрали- дерибанимо гроші, то тобі всипемо
Цитувати
 
 
+8 #1 Дмитро 29.03.2013 12:52
Повністю Вас підтримую,от таке в нас буде яскраве майбутнє :cry:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.