Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже розміщували матеріал про те, що замість поліклініки колишнього комбайнового заводу незабаром з'явиться багатоквартирний будинок (Замість обіцяного реформування медицини поліклініку в Тернополі влада віддає під багатоквартирний будинок)

І обіцяли продовжити тему. Що й робимо.

Це чергова оборудка міського голови свободівця Сергія Надала, якому допомагав тодішній головний лікар поліклініки Р.Левчук, за що отримав "підвищення" - посаду начальники управління охорони здоров'я.
Однак, свободівці здивували: рішення на останній сесії міської ради, яка відбулася тиждень тому, не пройшло!

Але якщо ви думаєте, що свободівці на чолі з Надалом отямилися і почали дбати про громаду – то ви по-дитячому наївні.
Як нам стало відомо з джерел в міськраді, не голосувати за проект рішення № 37 "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,6448га для обслуговування нежитлової споруди поліклініки з реконструкцією під багатоквартирний житловий будинок за адресою вул. Бродівська, 53 ТОВ «Оранда ЛТД» дав команду сам міський голова Сергій Надал.

За словами мера, який своє прохання озвучив на засіданні фракції ВО "Свобода" напередодні пленарного засідання, представники ТОВ "Оранда ЛТД" ... не розрахувались за це рішення (добрим словом поклонами до землі , звісно, не розрахувалися – прим.ТТ)
Тому пан Надал і розіграв класичну схему провалу рішення, мовляв, це не я - це все депутати.
Ми впевнені, що вже на наступну сесію проект цього ж самого рішення знову буде включено в порядок денний і питання з кількістю потрібних голосів вже стояти не буде.

Головне, щоб ранком гроші - ввечері стільці, тобто, тьху, поліклініку.

«Тернопільський тиждень»

   Сергій Надал, відпочинок, мер, тернопіль, Тернопільський тиждень   

 

 

Коментарі  

 
-2 #5 Владислав 31.03.2013 18:36
чергова брехня, нічим не підтверджена. хтось щось там десь сказав - шаблон таких новин
Цитувати
 
 
+1 #4 Пророк 31.03.2013 01:17
до зомбодаунів (маю наувазі свободівських тролів) - ви навіть більші лохи, чим електорат, який не голосував за надала і цю партію в тернополі, бо ті ще раніше знали, хто рветься до влади, а у вас це пізнання ще попереду, але буде пізно, тернопіль в дупі, а буде ще гірше, вас обкрадають нахабно а ви облизуєтеся і далі захищаєте серйожу і його посіпак, та вони з кожного рішення виконкому і сесії, де є земельно-комунальне питання, з КОЖНОГО, мають відкати. Але рано чи пізно вляпаються, ну не вірю що зможуть постійно платити чувакам в погонах за кришування, бо в тих також апетити ростуть, от згадєте мої слова чим закінчить 5 мер тернополя і дехто з його заступників і начальників управлінь чи віділів, згадаєте мої слова...
Цитувати
 
 
+3 #3 ред.ТТ 30.03.2013 18:04
До Людмили - а ви б хотіли, щоб писали хто саме нам сказав, як поступив пан мер на нараді фракції? Оце якраз би і було негарно по відношенню до людей. А ми ж просто констатуємо факт і вже на наступній сесії ви переконаєтеся, чи буде так як ми написали, тоді й говоріть про серйозність видання...
Цитувати
 
 
-2 #2 Людмила 30.03.2013 17:55
Виглядає не як серйозна інформація серйозного видання а як плітки! Дуже негарно.
Цитувати
 
 
-2 #1 Григорій Миколайович 30.03.2013 09:56
поліклініка - приватна. і питання її рекорструкції автоматично має розглядатися. може в них документи не всі в порядку?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.