Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Попри гарантовано нижчу вартість проїзду у соціальному транспорті, водії часто-густо не віддають здачі, скаржаться тернополяни.

Інколи, аби повернути кошти, людям доводиться подекілька разів нагадувати про це водієві.

- Соціальний транспорт відрізняє від маршрутного автобуса лише назва, - нарікає наша читачка Оксана Тимчак. - Поки не почнеш відстоювати свої гроші, то і в соціальному їдеш за дві гривні. Чи хтось взагалі перевіряє роботу такого транспорту?

Як запевняє начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міськради Ігор Мединський, контроль за роботою соціального транспорту в Тернополі проводять систематично.

- Міський голова дав доручення муніципальній поліції проводити щоденний систематичний контроль, - каже пан Мединський. - Відтак, водії згадуваного транспорту не залишаються поза увагою міськради. Якщо муніципальна поліція виявляє якісь порушення, то, відповідно, складає про це акти. Згодом їх відправлять міському голові, а він – в управління транспорту. Ми, у свою чергу, направляємо ці акти разом із супровідними листами перевізникам. А вони тоді повинні дати письмові пояснення.

Якщо поліція фіксує більше трьох порушень, то інформацію про це доводять до відома виконавчого комітету. Після цього міськрада може розірвати угоду, укладену з перевізником.

- Соціальний транспорт перевіряю і я, - продовжує пан Мединський. - Мене часто можна побачити на зупинках біля другої лікарні, у Центрі, на залізничному вокзалі та інших місцях. Спілкуюся з пасажирами, розпитую про те, чи були якісь порушення з боку водія. За нашими рекомендаціями перевізники уже або звільнили, або перевели на іншу посаду близько двадцяти водіїв.

Скаржитись на незодовільну роботу водіїв потрібно в управління транспорту за тел. 52-15-14. Жодне звернення - письмове чи усне - не залишається без уваги, запевняє начальник управління газету «20 хвилин».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.