Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тепер весна точно прийде!» - написав у своєму акаунті в соцмережі депутат Тернопільської облради від ВО «Свобода» Володимир Бобко. І опублікував тут же свій депутатський запит (на фото).

Тішить, що і серед тягнибоківців є люди з почуттям гумору, які можуть пожартувати і над начальником УМВС в Тернопільській області.

"Начальнику УМВС в Тернопільській області Саку В.М.

Депутатське звернення.

Шановний Вікторе Миколайовичу. Як Ви, мабуть знаєте, мешканці області з нетерпінням очікують Весну, котра мала б прийти ще 1 березня 2013 року. ЇЇ затримка в дорозі, от уже на місяць часу, викликає закономірне хвилювання у тернополян, позаяк зриваються плани посівних кампаній, збільшуються видатки на обігрів будинків та витрачаються і так дефіцитні кошти на очистку вулиць і доріг від снігу та льоду. Зважаючи на важливість проблеми та керуючись ст. 13 Закону України «Прос статус депутатів місцевих рад» прошу розглянути дане звернення, зобовязати Зиму покинути територію області та, попередньо розшукавши, забезпечити прихід весни. Прошу надати відповідь мені у строки, передбачені законом..."

Коментарі  

 
+3 #5 Михайло.. 02.04.2013 14:20
Що обрали, те маєте...
Цитувати
 
 
+4 #4 Тритуз 01.04.2013 21:44
1 квітня, файний жарт, і так треба вміти)
Цитувати
 
 
-5 #3 Я 01.04.2013 20:50
БРЭД повний, не смішно зовсім. :-x
Цитувати
 
 
-4 #2 GENKO 01.04.2013 19:46
привіт "свободівському" модератору :P
Цитувати
 
 
+5 #1 GENKO 01.04.2013 19:39
Шановні!!!Проїз д у маршрутках міста подорожчав на 50 копійок, а "свободівцям" всяка "бздура" в голові... :eek:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.