Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1 квітня на 62-му році пішов з життя засновник і Голова Політичного об’єднання «Рідна Вітчизна», Всеукраїнського благодійного фонду «Україна – Свята Родина», Генеральний директор НК «КНГ», президент гандбольного клубу «Динамо – Полтава» Іван Матієшин.

 Життєва дорога Івана Матієшина була непростою і багатогранною. Доля розпорядилася так, що в часи сталінських репресій його батьки ще дітьми разом із сім’ями опинилися на крайній Півночі, в Архангельській області. Саме там 21 травня 1951 року народився Іван Семенович.

У 1961 році, під час «відлиги» сім’я повернулася на Батьківщину, до рідного села Пилатківці, що на Тернопільщині. Там Іван Матієшин пішов до четвертого класу восьмирічки (перші три роки навчався в Пасьві), після закінчення якої вступив до Дрогобицького нафтового технікуму. Обрав спеціальність мужніх – буровика нафтових і газових свердловин, а після закінчення навчання за направленням поїхав працювати до Тюменської області. Відтак, заочно закінчивши Івано-Франківський інститут нафти і газу, отримав диплом гірничого інженера. Міг за розподілом отримати роботу в науково-дослідному інституті, але перевагу віддав конкретній праці у нелегких природно-кліматичних умовах Півночі.

Починав її помічником бурильника. Був майстром, заступником керівника виробничо-технічного відділу, керівником регіональної інженерно-технічної служби. Остання посада за колишнього Радянського Союзу – заступник генерального директора державного об’єднання з видобутку нафти й газу «Урайнафтогаз».

Після розпаду СРСР, використовуючи свій багатий досвід, Матієшин почав займатися приватним бізнесом. У 1998 році створив сервісне підприємство – «Нафтову компанію КНГ». «НК КНГ» було визнано одним з найкращих підприємств 2010-2011 років у нафтогазовому секторі Російської Федерації.

На момент заснування в ній налічувалося 100 робітників, а вже в 2008-му на підприємстві було близько двох тисяч працюючих. Майже 80 відсотків з них – українці, які працюють вахтовим методом. Таким чином громадянин України Матієшин підтримував земляків, давав їм шанс на гідне життя, аби могли матеріально забезпечувати родини.

Протягом останніх років Іван Матієшин активно інвестував в економіку України, створюючи нові робочі місця в Полтавській, Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській та інших областях (аграрний сектор, промислові та туристичні підприємства).

За роки роботи нагороджений багатьма дипломами та відзнаками. Серед них: медаль «За освоєння надр Тюменської області», Золота відзнака Українського союзу промисловців і підприємців, Національна премія престижу «Особистість року» (2009 р.)

"Погляд"

    іван матієшин, політик, тернопіль, помер, тернопільський тиждень    

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.